25' cu Virgil Nanu, Prefectul județului Prahova

25' (Categoria articolului)

Au trecut fix trei ani de la ultimele alegeri locale din țara noastră și peste doar câteva luni ne pregătim de cel mai greu an din punct de vedere electoral. Instituția care se va ocupa de gestionarea alegerilor la nivel local este Prefectura și în speță Prefectul, iar noi astăzi, la emisiunea 25 vom afla cine este Virgil Nanu, prefectul județului Prahova.

Virgil Nanu este de meserie inginer, absolvent al Universității Politehnica București, cu mai multe specilizări în Geodezie, Topografie și Cadastru, Măsurători Tereste și Proiectare infrastructură de Telecomunicații.

A lucrat ca inginer, director tehnic și manager la mai multe firme de profil din Câmpina și Cornu, iar din 2013 este directorul Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară al județului Prahova.     

După alegerile locale  din 2020, in ianuarie 2022. este numit Prefect al județului Prahova, pentru ca în primăvara anului 2023 să devină președinte al Organizației Județene Prahova a Partidului Social Democrat.

Anul viitor este unul de cotitură pentru noi. România are posibilitea să aleagă mai bine decât a făcut-o în urmă cu trei ani, iar oamenii pe care noi vom decide să îi trimitem să ne reprezinte acolo unde pot lua decizii importante pentru viața noastră, trebuie să fie mai responsabili decât cei dinaintea lor. Doar dacă ne documentăm, suntem curioși să aflăm cine sunt și ce anume își doresc pentru ei și pentru noi, vom putea alege responsabil și fără regrete.