25' cu Anda Mihaela Miroiu

25' (Categoria articolului)

Învitată a emisiunii de astăzi a emisiunii 25’, Anda Mihaela Miroiu este aproape de Școala Alexandru Ioan Cuza și de copii acesteia încă din anul 1998.

Anda Mihaela Miroiu este profesor – bibliotecar al școlii Alexandru Ioan Cuza din anul 1998, loc în care și-a lăsat amprenta, reușind să promoveze zeci de copii talentați de-a lungul timpului. Poate unul dintre cele mai remarcabile proiecte este coordonarea Trupei de Teatru pentru Copii „ D’ ale comediei” a Şcolii Gimnaziale Alex Ioan Cuza Câmpina, lucru de care se ocupă cu multă pasiune din anul 2016, reușind să câștige mai multe premii alături de elevii săi. Pe lângă activitatea pe care o desfășoară la școală, Anda Mihaela Miroiu scrie și poezie, este membră a Cenaclului I.L.Caragiale din Ploiești, debutând în anul 2019 cu poezii publicate în “Revista Nouă”. Până în prezent Anda Mihaela Miroiu a publicat 3 volume de poezie.

 

Motivată de pasiune și dragostea pentru artă, Anda Mihaela Miroiu dorește pentru viitor să îndrume pe această cale cât mai mulți copii talentați ai Școlii Alexandru Ioan Cuza și să continue să bucure sufletele oamenilor prin versurile pe care le scrie.