Poziția Partidului Câmpina Curată față de cartea primarului Moldoveanu

SEMNAL DE ALARMĂ (Categoria articolului)

În cadrul unei conferințe de presă desfășurată joi, 2 mai, Partidul Câmpina Curată, demontează cartea primarului Alin Moldoveanu, distribuită de acesta în municipiul Câmpina, în prag de alegeri locale. Reprezentanții Partidului Câmpina Curată detaliază într-o broșură de 8 pagini mai multe informații transmise prin intermendiul acestei cărți de către primarul Moldoveanu, care nu au nicio legătura cu realitatea și reprezintă doar propagandă electorală.

Redăm textul comunicatului de presă:

 

Comunicat de presă

 

Câmpina, 02 mai 2024

 

Așa cum știți, în aceste zile, primarul Moldoveanu distribuie o nouă carte pe care a scris-o pentru a-și face campanie electorală. O carte cu foarte multe fotografii care denotă un exacerbat cult al personalitații, o carte cu multe minciuni și multe promisiuni, o carte în care un subiect aparte il ocupă pasajul subteran. DA, primarul își doreste în continuare să construiască pasajul. Deși 6750 de cetățeni ai Municipiului Câmpina au semnat petiția Spunem NU pasajului subteran, Alin Moldoveanu, candidatul PNL pentru un nou mandat la Primaria Câmpina, insistă să meargă înainte cu acest proiect mințind și aducând motivații strict propagandistice ca justificare. O altă mistificare pe larg dezbătută în carte de către primarul Facebook este legată de așa-zisa deblocare a fondurilor europene pe care ar fi realizat-o dumnealui după preluarea mandatului.

Partidul Câmpina Curată va pune la dispoziția tuturor câmpinenilor, atât în format fizic printat, cât și on-line, un material prin care vom informa asupra adevăratelor aspecte care țin de aceste subiecte. Câmpineni, nu vă lăsați păcăliți de 1 carte scrisă de un condamnat penal definitiv pentru inducerea în eroare a organelor judiciare, de peste 200 de pagini de minciuni și promisiuni electorale, de peste 800 de fotografii propagandistice care îl prezinta pe primar alături de oameni care chiar muncesc și copii care se bucură de viața! - Rudolf Leica, Președintele Partidului Câmpina Curată