Încă unul și mă duc... la Gară.

SEMNAL DE ALARMĂ (Categoria articolului)

Un alt șantier, marca primarului „Facebook” Alin Moldoveanu, trăiește de luni bune în municipiul Câmpina, nestingherit și nederanjat de vreun muncitor.

Drumul Gării, este închis circulației din luna februarie, când au început lucrările de consolidare și refacere a străzii Pictor Grigorescu, intersecție cu strada Plevnei. Zona respectivă face parte de mai mult timp dintr-o listă de 8 locații evaluate cu risc, datorită alunecărilor de teren și a primit într-un final finanțarea din Fondul de Investiții al Guvernului pentru Calamități.

Primarul „Facebook” Moldoveanu n-a ratat evident ocazia să posteze pe rețelele de socializare măreața realizare, ba mai mult, la doar o lună după, anunța o altă lucrare, peste  lucrarea.. în lucru. Aplică aici tot modelul de la Voila, pe care de altfel vrea să îl aplice și la viitorul Pasaj subteran: dacă tot se face o lucrare, să mai facem una chiar dacă nu avem finanțare să terminăm treaba, să se vadă că muncim. Și prevalându-se astfel de proiectul Hidro Prahova, care urmează să facă o lucrare mai amplă în Câmpina în următorii ani, a făcut cumva... să facă ceva. Și astfel pe strada Plevnei, au fost începute lucrările de introducere a rețelei de canalizare.

Lucrările de consolidare se pare însă că n-au durat prea mult, pentru că la fel ca la Voila, nu au ajung banii la constructor și treaba s-a oprit. În ceea ce privește partea de canalizare se pare că lucrările ar fi gata, inclusiv racordurile la limita proprietății și urmează readucerea la starea inițială, compactare, turnare beton etc. Dar ce ne facem că nu se sincronizează cu celălalt proiect, consolidarea de pe Pictor Grigorescu. Termenele au fost depășite și nu se știe când vor fi reluate lucrările, iar câmpinenii se mai pot bucura de un alt șantier în lucru în orașul lor.

 

M.A. Dumbravă