Valori Educaționale Câmpinene la Săptămâna de Excelență pentru Elevi

Învățământ (Categoria articolului)

Colegiul Național "Nicolae Grigorescu" din Municipiul Câmpina, a fost prezent la ediția a XII-a a Săptămânii de Exelență pentru Elevi, în cadrul căreia s-a desfășurat, în perioada 16 – 19 mai și Bursa de Valori Educaționale. Evenimentul, organizat de Inspectoratul Școlar Județean Prahova a avut loc la Palatul Culturii din municipiul Ploiești și a reunit peste 25 de licee și colegii din întreg județul Prahova, dar și facultăți din carul unor universități de prestigiu: Facultatea de  Farmacie din cadrul Universității de Medicină și Farmacie ”Carol Davila” București, Universitatea ”Valahia” din Târgoviște, Universitatea ”Petrol-Gaze” din Ploiești, Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București, Facultatea de  Inginerie a Instalațiilor din Universitatea Tehnică de Construcții București, Facultatea de Inginerie a Sistemelor Biotehnice din Universitatea Politehnică București, Universitatea ”Dunărea de Jos” din Galați.

Toți participanții și-au prezentat oferta educațională pentru anul școlar 2022-2023, dar au avut loc și activități reprezentative desfășurate de elevi.

Colegiul Național Nicolae Grigorescu, din municipiul Câmpina a fost prezent cu o delegație complexă, condusă de dir. Roxana Savu, iar alături de dir. adj. Bogdan Neagu și pr. Cătălin Chițu și au susținut lucrarea "Exemple de bună practică - Diversitate și complexitate într-o școală prahoveană de prestigiu. De asemenea, în cadrul evenimentului, Grupul CELESTE, condus de d-na Elisabeta Milea a susținut un moment artistic.

Municipiul Câmpina a mai fost reprezentant la Săptămâna de excelență pentru elevi de la Ploiești și de Liceul Tehnologic Constantin Istrati, ai cărui reprezentanți au prezentat lucrarea "VISE – activități desfășurate în proiectul ROSE".