Cumpără de lângă casă - CyberProject

CUMPĂRĂ DE LÂNGĂ CASĂ (Categoria articolului)

CyberProject este SRL cu acționat unic al unei economiste cu peste 13 ani de experiență în proiectele cu finanțare europeană ale sectorului ONG. Firma s-a născut în anul 2019 prin intermediul programului Start Up Plus, câștigând un proiect de 40000 de lei pentru deschiderea unei firme de consultanță în Municipiul Câmpina. La început serviciile oferite CyberProject, s-au adresat la început clienților din Câmpina, însă cu timpul datorită numărului mare de proiecte câștigate, firma a început să devină din ce în ce mai cunoscută la nivel național, reușind să atragă clienți din orașe importante ale României precum București sau Brașov. 

CyberProject SRL vine cu o gamă variată de servicii pentru antreprenori printre care: înființarea de SRL, PFA, II, sau chiar ONG, activare punct de lucru, activare cod CAEN, eliberare de Certificate Constatatoare de la Registrul Comerțului, oferirea de consultanță specifică pentru atragerea de fonduri nerambursabile, servicii suport pentru toate tipurile de finanțare disponibile pe piață, realizarea de proiecte pentru ONG-uri sau UAT-uri pentru a beneficia de programele de finanțare nerambursabilă POCU, POC, PNRR sau GAL, Electric UP – program de atragere de fonduri pentru panouri fotovoltaice și eoliene și mii de alte programe ce apar luna de la Ministerul Fondurilor Europene pentru entitătățile locale, naționale și județene.

 

  Antreprenorii din Câmpina și din împrejurimi sunt așteptați la sediul firmei, situat pe Strada Bobâlna Nr.4, etaj 1, pentru a primi toate informațiile necesare și pentru a pune bazele unei afaceri de succes.