Două cereri în căsătorie la Jurământul de astăzi de la Școala de Poliție

Actualitate (Categoria articolului)

În această dimineață a avut loc depunerea Jurământului de Credință pentru o nouă serie de elevi ai Școlii de Agenți de Poliție Vasile Lascăr din municipiul Câmpina. Nu mai puțin de 1329 de elevi, dintre care 1106 băieți și 223 fete, din seria iunie 2022 - aprilie 2023, au participat astăzi la o ceremonie emoționantă, la care au putut fi prezenți și membrii ai familiilor acestora. La eveniment au mai fost prezente și numeroase oficialități locale și județene, dar și din Ministerul Afacerilor Interne. Dintre aceștia îl menționăm pe Chestorul de poliție Benone Marian Matei, Inspectorul General al Poliției Române care, la finalul ceremoniei a felicitat două viitoare familii de polițiști. Asta pentru că, în timpul ceremoninei doi dintre viitorii poliști au îngenunchiat în fața iubitelor și le-au cerut în căsătorie. 

Întreaga ceremonie de depunere a Jurământului de Credință a fost, ca de fiecare dată, una plină de emoții, speranță și întredere, atât pentru elevi, cât și pentru publicul prezent într-un număr impresionant. 

Școala de Agenți de Poliție Vasile Lascăr din Câmpina, are o vechime de 54 ani, iar de-a lungul deceniilor aici s-au pregătit și format peste 70 de promoții de polițiști.