25' cu Liviu Dochia

25' (Categoria articolului)

Astăzi, la emisiunea 25 vorbim despre sport și despre unul dintre oamenii dedicați sportului câmpinean în general și baschetului în special – antrenorul echipei feminine de bachet, a Clubului Sportiv Câmpina - Liviu Dochia.

 

Liviu Dochia este un câmpinean, pe care viața l-a purtat departe de meleagurile orașului natal, dar pe care însă nu l-a uitat niciodată.

S-a întors la Câmpina, unde în prezent activează în domeniul pe care îl iubește cel mai mult: sportul.

Încă din tinerețea sa Liviu Dochia a fost atras de sport. A practicat volei, tenis și fotbal, dar baschetul a fost mare sa iubire. O disciplină care i-a adus multe satisfacții și l-a ajutat să treacă peste obstacolele pe care viața i le-a pus în cale.

Prezentul lui Liviu Dochia este la Clubul Sportiv Câmpina, lângă echipa de baschet feminin a clubului, pe care a reușit de curând să o califice în faza finală a campionatului național de baschet feminin u14. Este motivat să obțină cât mai multe rezultate pozitive alături de tinerele baschetbaliste de la CS Câmpina.

 

A umblat din școală în școală și a reușit să pună pe picioare o echipă formată din tinere sportive din Câmpina și din împrejurimi, sportive cu care a creat o legătură specială, încercând să le îndrume spre performanță.

Liviu Dochia își conduce antrenamentele cu seriozitate și speră ca, în ciuda vârstei onorabile pe care o are, va putea rămâne lângă tinerii sportivi câmpineni să le predea arta baschetului pentru cât mai mulți ani.

 

Vă invităm să urmăriți în Emisiunea 25’ de astăzi, povestea lui Liviu Dochia.