Colinde și momente emoționante în cadrul evenimentului “Sărbătorile Vin Lângă Casă”.

CUMPĂRĂ DE LÂNGĂ CASĂ (Categoria articolului)

 

Păstrând tradiția începută anul trecut, comunitatea Cumpără de Lângă Casă a organizat și în acest an evenimentul “Sărbătorile Vin Lângă Casă”. Evenimentul, la care ne încântă an de an artiști locali și grupuri vocale, a bucurat și anul acesta publicul cu colinde și balade de suflet, iar cel mai așteptat moment a fost premierea celor mai buni elevi câmpineni.

În acest an, în sala de festivități a Hotelului Muntenia, Grupul Vocal-Instrumental “Celesta” a dat startul evenimentului cu un program de colinde și balade românești, care ajung mereu la sufletul celor care le aud.

După interpretare de excepție a Grupului Celesta a urmat momentul mult așteptat: premierea elevilor de “nota 10” din Câmpina. 8 elevi, câte 2 de la 4 licee din Câmpina au fost premiați în cadrul acestui eveniment. Aceștia au primit câte 1000 de lei din partea firmelor înscrise în comunitatea Cumpără de Lângă Casă, unde zeci de firme și antreprenori locali s-au alăturat inițiativei și au donat pentru premiile acordate tinerilor câmpineni.

 

Printre acestea se numără SOFPREST PROTECT SECURITY, ANIMALUX, DENT FAMILY, ORTHOCARE MEDICAL VET, CABINET PSIHOLOGIE CRISTINA MARIA COJOCARU, TEKNICA LEGNO, PEISART GARDEN DESIGN, VALCAR PARTS, RAD RISC, VIOPTIC MED, CRISS GSM,  ETU OIL & GAS, RURIS, DIRTY CLEAN, INBOX SOLUTIONS, PRETTY SALON, 5 TO GO, DUMIGAB AGENT DE ASIGURARI, CHR BIO AGRO, NUTRIFIT, OKLATITA & OKAFEA, GERAL EXPERT,  OMU DESIGN, BUDULACU ADINA LAURA

 

Răzvan Oprescu (5toGo), a oferit premiile elevilor de la Colegiul “Național Nicolae Grigorescu”, Doru Cîrciu (Sofpest Protect Security) a oferit premiile pentru elevii Colegiului Tehnic “Constantin Istrati”, Delia Lazar a oferit premiile pentru cei doi elevi de Colegiul Tehnic Forestier, iar pentru Colegiul Tehnologic Energetic, Nedelcu Viorel (reprezentat zonal Ruris) a oferit un moment emoționant când a premiat și un fost elev despre care a spus că este foarte mândru.

În încheiere, 3 voci extraordinare, îmbrăcate în straie populare, au delectat publicul cu muzică tradițională românească. Maria Cojocaru, s-a transformat în Maria Tănase, interpretând celebra baladă “Cine iubește și lasă”, apoi Ioana Crîjanovschi, recent câștigătoare a Festivalului Tineretului, a interpretat un colind arhaic, pentru ca apoi, Livia Pisăliță să încheie seria momentelor speciale, interpretând un colind românesc, reușin astfel să emoționeze tot publicul prezent.

 

 

Foto credit: IRINA CHIRA