Jenica Bran aduce zeci de medalii municipiului Câmpina

25' (Categoria articolului)

Seria edițiilor emisiunii 25’ dedicate femeilor de valoare din Câmpina continuă, iar invitata noastră de astăzi este o doamnă dedicată sportului de performanță. 

Chiar dacă nu este originară din Câmpina, Jenica Bran și-a găsit cu mai mulți ani în urmă, locul în lume: la Clubul Sportiv Școlar Constantin Istrati, unde antrenează și în prezent. De-a lungul timpului, Jenica Bran a antrenat zeci de generații de tineri atleți talentați din Câmpina și împrejurimi. Zeci de sportivi care au trecut prin mâinile doamnei Jenica au reușit să obțină rezultate notabile la competiții prestigioase din țară dar și din străinătate. În prezent atleții antrenați de Jenica Bran au reușit deja să cucerească primele medalii din anul 2024 la Campionatele Naționale de sală. 

 

Jenica Bran conduce fiecare antrenament cu dedicare și profesionalism, încercând să își îndrume elevii spre o viață sportivă echilibrată, sperând ca în viitor, elevii ei să ajungă pe cele mai înalte trepte ale podiumului sau poate chiar pe podiumul Jocurilor Olimpice.