20 de tineri din clasele a IX-a se luptă în această seară pentru titlurile de Miss și Mister, la Balul Bobocilor CNNG

Actualitate (Categoria articolului)

 

 

Acesta este al doilea an de când Colegiul Național „Nicolae Grigorescu” s-a întors la vechile tradiții liceene, rătăcite din cauza pandemiei cu virusul COVID-19.  

Balul Bobocilor CNNG va avea loc vineri seară 26 ianuarie, ora 17.30, la Casa Tineretului, intrarea fiind permisă pe baza biletelor, epuizate încă din primele zile de vânzare.  

Balul Bobocilor de anul acesta este organizat de Albert Manta, Maria Ciurea și Andrei Stancu care, având în spate o mare echipă de voluntari formată din elevii colegiului, doresc să aducă încă o dată magia la viață pe tematică Disney. Alături de ei se află, pentru al 13-lea an la rând,  Diana Uță, coregraful evenimentului, dar și DGA Events și Dj Prafu, pentru partea de sunet și muzică a spectacolului. Cadrele didactice ale colegiului, împreună cu Asociația Părinților, și-au făcut și ele simțit sprijinul în organizarea acestui eveniment. 

De partea financiară care asigură buna desfășurare a Balului Bobocilor CNNG de anul acesta s-a ocupat departamentul de finanțe al voluntarilor, care a primit sponsorizări din mai multe părți din municipiul Câmpina. 

Bobocii, în număr de 20, zece fete și zee băieți, care vor concura pentru titlurile de Miss și Mister, nu vor fi singurii care vor urca pe pe scena de la Casa Tineretului. Evenimentul va fi deschis de Ansamblul vocal-instrumental „Celesta”, corul liceului, coordonat de profesor Elisabeta Milea, iar pe parcursul serii Ioana Crîjanovski, Ana Alexandru, Livia Pisăliță, Maria Cojocaru și nu în cele din urmă trupa Chondriax, vor anima momentele dintre probele pregătite pentru concurenți . Pentru elevii si cadrele didactice ale Colegiului Național „Nicolae Grigorescu”, Balul Bobocilor reprezintă un moment special, fiind așteptat cu sufletul la gură de toată lumea.  

Cu siguranță bobocii anului școlar 2023-2024 trăiesc emoții intense după săptămâni de pregătiri și repetiții, dar cu siguranță evenimentul va fi unul memorabil pentru fiecare dintre ei.

Mult succes și fie ca cei mai buni să câștige!

 

Alexia Bordei