Învățăm să trăim mai sănătos împreună cu Nutrifit Câmpina

CUMPĂRĂ DE LÂNGĂ CASĂ (Categoria articolului)

Cu o vastă experiență în domeniul nutriției integrative, Irina Vișan vă invită la Nutrifit Câmpina, un loc în care vă puteți începe călătoria către un stil de viață sănătos și către corpul dorit. Într-un mediu ambiant plăcut, cu programe personalizate mult mai puțin restrictive decât v-ați aștepta și cu susținere constantă, la Nutrifit Câmpina oricine își poate atinge obiectivele de sănătate cu ușurință.

Munca Irinei Vișan se desfășoară în mare parte online, fiind o opțiune la îndemâna clienților, dar poate lucra și fizic la studioul aflat în Câmpina pe Strada Alexandru Odobescu la numărul 39. Activitatea sa nu se rezumă doar la întâlnirile cu clienții. Cu o prezentă puternică in mediul online, Irina Vișan încearcă mereu să ne țină la curent cu cele mai delicioase rețete culinare care să vină în ajutorul celor mai pofticioși care nu pot renunța așa ușor la deserturi, dar care doresc să aibă o alimentație sănătoasă, prin ajutorul materialelor pe care le postează în mod regulat pe social media, oricine își poate prepara din confortul propriei case un desert delicios și sănătos.

Indiferent de vârstă și de condiție fizică, oricine este binevenit la Nutrifit Câmpina, astfel alături de un profesionist dedicat, dornic să își împărtășească cunoștințele și pasiunea despre nutriție și un stil de viață sănătos.