Spectacol total la Balul Bobocilor Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu”. Alexia Șerban și Mario Vișan au fost încoronați Miss și Mister.

Actualitate (Categoria articolului)

 

 

Balul Bobocilor a devenit un eveniment de tradiție atât pentru Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu”, cât și pentru orașul Câmpina. Evenimentul, care a avut loc vinerea trecută, pe 26 ianuarie,  a strâns sute de spectatori la Casa Tineretului, biletele pentru eveniment epuizându-se în doar câteva zile de la punerea lor în vânzare.

În acest an, tema balului a fost legată de personajele din lumea Disney. 

A fost o muncă titanică, depusă atât de organizatori, cât și de boboci, care au lucrat din greu cu luni înainte de eveniment, pentru a putea pune în scenă un spectacol de neuitat. Printre organizatori a fost o mare desfășurare de forțe. Albert Manta, Maria Ciurea și Andrei Stancu împreună cu echipă impresionantă de voluntari ai liceului, au planificat tot, în cel mai mic detaliu. Alături de organizatori si de elevi au participat și coregrafa Diana Uță și DJ Prafu.

A sosit ziua cea mare a Balului Bobocilor, iar emoțiile celor 20 de candidați la titlurile de Miss și Mister, creșteau pe măsură ce se apropiau momentele artistice pe care le aveau de susținut în fața unei săli pline. Evenimentul a fost deschis de Corul Celesta care a intonat Imnul Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu”, apoi au fost prezentate cele 10 echipe care s-au luptat pentru marele premiu, dar și poveștile din lumea Disney pe care acestea le-au avut de prezentat. 

Pentru boboci, seara a început cu un dans de grup, în care aceștia și-au putut prezenta cele mai bune mișcări, iar programul a fost continuat cu un moment artistic susținut de Ioana Cîrjanovski, câștigătoare a Festivalului Tineretului din anul 2023. Tânăra artistă din Câmpina a interpretat mai multe melodii foarte cunoscute din filmele și animațiile lui Walt Disney. A urmat apoi un nou moment de dans de grup, ce a avut ca temă reprezentarea persoanelor Minnie și Mickey. Pentru ca bobocii să-și tragă puțin sufletul, deoarece urma cea mai grea probă a serii, Ana Alexandru a susținut un scurt moment artistic. 

Cel mai greu moment pentru cele 10 perechi: pantomima.

Fiecare echipă a trebuit să prezinte în pantomimă câte o poveste Disney, reprezentativă pentru ei, acesta fiind de altfel și cel mai așteptat moment al serii de către public. Tinerii elevi au reușit să fie la înălțime, fiind răsplătiți cu ropote de aplauze de către public. După ce toate echipele și-au terminat reprezentațiile, a urmat un ultim moment, dansul sincron. 

Juriul a avut o misiune extrem de dificilă în a alege câștigătorii Balului.

În clipele de tensiune dintre ultima probă a concursului și anunțarea câștigătorilor, mai mulți artiști locali au încercat să destindă atmosfera. Fanii au apreciat prezența Liviei, Pisăliță, Mariei Cojocaru și a celor de la Chondriax, una dintre cele mai prolifice trupe rock ale momentului din Câmpina.

Tensiunea din sală a crescut și mai mult, când perechile participante la concursul de Miss și Mister, împreună cu trainerii lor, au fost chemate din nou pe scenă, pentru momentul culminant: ceremonia de premiere. 

Până la momentul mult așteptat, au fost mai întâi aduse mulțumiri organizatorilor și voluntarilor, apoi Mara Catană a trecut în revistă cele mai tari momentele ale serii, susținând un discurs retrospectiv.

Perechea formată din Alexia Șerban și Mario Vișan, a fost desemnată câștigătoare

Festivitatea de premiere a fost trăită cu intensitate de toți cei aflați în sală, iar mai fericiți au fost Alexia Șerban și Mario Vișan, perechea ce a câștigat titlul de Miss și Mister a Balului Bobocilor din 2024, concluzionând astfel o seară minunată, pe care cu siguranță tinerii boboci ce au început studiile în toamna anului trecut la cel mai prestigios liceu din Câmpina, nu o vor uita niciodată.

 

Alexia Bordei

Felix Precup