25' cu Bogdan Ene - Consilier Local al municipiului Câmpina

25' (Categoria articolului)

Ediția de astăzi a emisiunii 25 este dedicată unui alt membru al Consiliului Local Câmpina, reprezentant al Partidului Mișcarea Populară.

Bogdan Constantin Ene, este în prezent consilier local al municipiului Câmpina, însă cel mai mult îl recomandă abilitățile de a conduce echipele sale în realizarea cu succes a diferitelor proiecte de care se ocupă. Bun organizator, cu spirit de echipā,  capacitatea de a lua decizii în situații de crizā și de a evalua performanțele, toate dobândite de-a lungul carierei sale de inginer,  îl recomandă pentru funcția pe care o ocupă astăzi. 

În prezent, Bogdan Ene, este director technic al Exploatare Sistem Zonal Prahova, principalul producător de apă potabilă din județul Prahova, dar până în anul 2020 a condus spre succes și firma Confind, furnizor principal de echipamente și servicii în domeniul gazelor și petrolului.

Bogdan Ene a studiat Ingineria Aerospațială la Universitstea Transilvania din Brașov unde a terminat și masterul în Mașini, Unelete și Sisteme de Fabricație.

Cu toate abilitățile dobândite în prezent, încearcă să se implice în Activitatea Consiliului Local, dorind să ajute la adoptarea celor mai bune soluții pentru Câmpineni.