Virgiliu Nanu a câștigat alegerile pentru funcția de Președinte al Consiliului Județean Prahova.

Actualitate (Categoria articolului)

 

 

Candidatul PSD, Virgiliu Nanu a obținut 35,58% dintre voturile prahovenilor pentru funcția de președinte al CJ Prahova, în timp ce candidatul de pe locul doi, actualul președinte al Consiliului Județean Prahova, Iulian Dumitrescu a obținut 27,72% din voturile exprimate. 

După aflarea rezultatelor, Virgiliu Nanu a adresat prahovenilor un mesaj de mulțumire și a promis că alegerea sa în funcție înseamnă un nou capitol pentru Prahova. 

“Astăzi, cu inima plină de recunoștință și emoție, vreau să vă mulțumesc tuturor pentru încrederea și votul acordat. Victoria de la președinția Consiliului Județean Prahova din partea Partidului Social Democrat este, în primul rând, victoria voastră!

Fiecare vot, fiecare gest de susținere, fiecare cuvânt de încurajare au contat enorm și au fost fundamentul pe care am clădit acest succes.

Sunt onorat și profund mișcat de încrederea pe care mi-ați acordat-o. Promit să rămân dedicat nevoilor și aspirațiilor voastre, să muncesc cu integritate și să aduc schimbările pozitive pe care ni le dorim cu toții. Această victorie este doar începutul unui nou capitol. Împreună vom transforma speranțele în realitate și vom construi un viitor mai bun pentru toți cetățenii județului Prahova. Vă mulțumesc din suflet!”, a transmis viitorul președinte al Consiliului Județean Prahova pe pagina sa de Facebook.

 

Felix Precup