CSO Boldesti-Scaeni a câștigat Cupa României, faza județeană. 

Sport (Categoria articolului)

 

 

Într-o atmosferă superbă de mare meci, CSO Boldești-Scăeni și CSO Teleajenul Vălenii de Munte s-au întâlnit pentru a disputa finala Cupei României. Fanii au luat cu asalt stadionul din Păulești, pentru a-și susține favoriții. Au fost din păcate și nemulțumiri, în special din cauza aglomerației. Tribuna stadionului a fost prea mică, iar din cauza numărului ridicat de spectatori aceasta a fost neîncăpătoare. Mai mult decât atât a fost a fost aglomerație și în jurul gardurilor astfel mulți fani nu au putut vedea meciul. Pe lângă aglomerație, spectatorii s-au plâns și de faptul că nu au fost lăsați să intre cu apă pe stadion și nu exista niciun loc de unde să-și poată cumpăra, în ciuda căldurii de la ora meciului.

Din punct de vedere al spectacolului sportiv, am avut parte de un meci agreabil, cu multe faze de poartă. Cei de la CSO Boldești-Scăeni s-au bucurat mai mult de posesia balonului și au avut mai multe ocazii de gol. Cu toate acestea câștigătoarea Cupei s-a stabilit în ultimele minute. Meciul părea că se îndreaptă către alte două reprize de prelungiri, însă în minutul 90+1’ Florin Grigore a marcat unicul gol al partidei care a adus Cupa României la Boldești.

CSO Boldesti-Scaeni a câștigat faza județeană a Cupei României pentru al doilea an consecutiv, cu această victorie, formația din Liga A Prahova va juca în Play-off-ul Cupei României Betano la începutul sezonului viitor.

 

Felix Precup