Orthocare Medical Vet la Cumpără de lângă Casă

CUMPĂRĂ DE LÂNGĂ CASĂ (Categoria articolului)

Orthocare Medical Vet este locul în care animăluțele dumneavoastră vor primi toată dragostea de care au nevoie. Indiferent de problemă, pe necuvântătoare le așteaptă o echipă de medici pentru care dragostea și devotamentul față de animale sunt criteriile de bază după care își ghidează activitatea.

Cabinetul veterinar Orthocare Medical Vet aduce la Câmpina cele mai înalte standarde și cele mai moderne echipamente din domeniul medicinei veterinare. Dotările cabinetului sunt comparabile cu cele din marile clinici din București, tocmai de aceea serviciile Orthocare Medical Vet sunt alese chiar și de oameni din alte orașe mai mari din apropierea Municipiului Câmpina. Activitatea medicală cuprinde o gamă variată de servicii medicale, de la consultații curente, tratmente, deparazitare, vaccinuri și alte intervenții uzuale, până la cele mai complexe servicii medicale de chirurgie, ortopedie, chirurgie a coloanei vertebrale, sau chirurgie oncologică, partea de chirurgie fiind foarte bine pusă la punct.

Orthocare Medical Vet a luat naștere din dorința soților Alexandru și Alexandra Pescaru de a aduce la Câmpina cele mai înalte standarde de lucru din medicina veterinară, pe care doctorul Alexandru Pescaru le-a întâlnit la București, unde a lucrat la una dintre cele mai bune clinici în domeniu. Începând cu luna septembrie a anului 2022, cei doi se ocupă cu mult profesionalism și multă dragoste de sănătatea tuturor animăluțelor care trec pragul cabinetului situat pe Strada Milcovului, nr.10.  Mai multe informații despre serviciile oferite de Orthocare Medical Vet puteți găsi și în mediul online pe site-ul oficial unde sunt prezentate în detaliu toate serviciile și tarifele, dar și pe paginile de Facebook și Instagram, unde cei interesați sunt ținuți adesea la curent cu cele mai recente intervenții veterinare duse la bun sfârșit în cabinet.

 

Site:

https://orthocaremedicalvet.ro/proceduri-si-interventii/

 

Facebook:

https://www.facebook.com/orthocaremedicalvet

 

Instagram: https://www.instagram.com/orthocaremedicalvet/?igshid=MzRlODBiNWFlZA%3D%3D&fbclid=IwAR0KduFMfRdRsCxHDHBBpWf2uuv2LOSuxWtI6sJKEyTS4SkZPoSD_7pwnq8