Sportul Câmpina a obținut 3 puncte în fața unui adversar de tradiție. CS Câmpina și FC Muscelul au avut meciuri mai puțin reușite.

Sport (Categoria articolului)

Sportul Câmpina - Caraimanul Bușteni

Pe stadionul Rafinăria Steaua Română, Sportul Câmpina a fost vizitată de o echipă ce reprezintă un brand de tradiție în fotbalul prahovean, care și-a reînființat secția de seniori la începutul acestui sezon.

A fost un joc cu un ritm acceptabil, susținut în fața unui public destul de numeros. Sportul Câmpina a dominat în mare parte jocul, ratând numeroase ocazii de gol. Repriza secundă a adus golul victoriei marcat de Vasile Corneanu cu o execuție de mare finețe.

Până la finalul partidei, chiar dacă au încercat să egaleze, cei de la Caraimanul Bușteni nu au putut pune în pericol poarta apărată de Sergiu Petre. Sportul Câmpina a câștigat cu 1-0, confirmând startul bun de sezon.

 

CS Câmpina - Progresul Drăgănești

CS Câmpina părea că și-a reintrat în ritm după înfrângerea surprinzătoare cu CSO Boldești-Scăeni. Din păcate însă, după o victorie clară obținută marți la Cocorăștii Colț, elevii lui Claudiu Dumitrescu au avut o nouă prestație nereușită.

Ionuț Oprea a deschis scorul în favoarea oaspeților în minutul 14' pentru ca doar 5 minute mai târziu George Oprea să marcheze golul doi al echipei din Drăgănești. Spre finalul primei reprizei a urmat un moment de joc spectaculos, cu Mugurel Dedu care întâi a redus din diferență în minutul 28', apoi în minutul 32' Ionuț Oprea a marcat al treilea gol al gazdelor. Mugurel Dedu marchează din nou în minutul 35', iar scorul la pauză a fost 3-2.

În repriza a doua CS Câmpina a încercat să revină și să întoarcă scorul. Din păcate jucătorii au ratat mai multe situații bune și până la urmă Progresul Drăgănești a reușit să înscrie și golul 4, cu Ionuț Oprea reușind hattrick-ul. Pentru ca înfrângerea să fie și mai dezamăgitoare Mugurel Dedu a ratat un penalty, iar Vasile Popescu a marcat golul de 5-2 pentru Progresul Drăgănești, stabilind scorul final al partidei.

 

FC Muscelul Câmpina - ACS Viitorul Provița de Sus

La finalul unui joc slab prestat de ambele echipe, pe un teren îmbibat cu apă în urma unei ploi torențiale ce a lovit Câmpina înainte de ora de început a meciului, FC Muscelul Câmpina și ACS Viitorul Provița de Sus au remizat.

A fost o partidă de slabă calitate, cu multe greșeli de ambele părți. La acest joc slab a contribuit și arbitrul care a avut câteva decizii discutabile, ce i-a scos din sărite pe jucători.

Ionuț Badea a deschis scorul pentru provițeni în minutul 43' cu o execuție fabuloasă de la peste 30 m.

În repriza secundă cei de la FC Muscelul Câmpina au ratat din toate pozițiile posibile, Ionuț Jilâveanu fiind autorul a 3 mari ratări din poziții excelente. Până la urmă golul egalizator a fost marcat din penalty de Ionuț Mititelu. Astfel FC Muscelul Câmpina și ACS Viitorul Provița de Sus au remizat 1-1.

 

Programul etapei următoare:

 

Sâmbătă 23.09.2023 ora 11:00 Liga A Prahova, etapa 8:

CSO Băicoi - CS Câmpina (Stadion "Petrolul"; Băicoi)

 

Duminică 24.09.2023 Superliga B1 seria Nord, etapa 5:

Viitorul Cosminele - Sportul Câmpina (Stadion "Viitorul"; Cosminele)

 

Duminică 24.09.2023 Superliga B1 seria Nord, etapa 5:

Viitorul Țipărești - FC Muscelul Câmpina (Stadion Țipărești)

 

Felix Precup