Jucătorii de pe Muscel au lăsat rivalitățile de-o parte și s-au distrat pe cinste la banchetul de final de an. 

Sport (Categoria articolului)

 

 

Ca în fiecare an, după un sezon lung și anevoios, toți jucătorii, arbitrii și organizatorii ce au luat parte la competițiile de pe Muscel se strâng să sărbătorească finalul unui nou capitol din Liga Muscel. Conform tradiției, banchetul s-a desfășurat la Hotel Muntenia. 

Octavian Grigore, o legendă a clubului Petrolul Ploiești, care a strâns peste 440 de meciuri în Liga 1 în tricoul lupilor galbeni, a fost invitatul special. Jucătorii de la echipele de pe primele 3 locuri au primit medaliile, iar cei de la Team Green, câștigătorii campionatului, au primit trofeul Ligii Muscel. Totodată, jucătorii de la Foresta Brebu, proaspăt câștigători ai Cupei Muscelului și-au prezentat și ei trofeul în fața celor prezenți. 

S-au acordat și premiile individuale, Costin Pantilie, golgheterul campionatului cu 26 de goluri, a fost desemnat și cel mai bun jucător al campionatului, colegul său de echipă, Ionuț Nichifor a fost desemnat cel mai bun portar al sezonului, iar premiul pentru cel mai bun manager i-a revenit lui Giorgel Macarie. Toți cei 3 premianți evoluează la Team Green. Festivitatea de premiere a fost oficiată de președintele Ligii Muscel, Claudiu Mutu și de Octavian Tatomirescu, sponsor principal al echipei de fotbal FC Muscel Câmpina, echipa ce, de asemenea, a fost prezentă la banchet, primind medalii onorifice pentru turul excepțional de campionat reușit în Superliga B1 în această toamnă. 

După festivitatea de premiere toți cei prezenți au petrecut cu muzică bună și bucate alese până în zori.

 

Felix Precup