Portocala revine pe prima poziție. Team Green și-a inaugurat noile echipamente cu o victorie.

Sport (Categoria articolului)

După victoria din derby-ul cu Portocala, pentru Real a urmat un alt meci împotriva unei rivale tradiționale. De această dată a fost confruntarea cu Energia Breaza, singura echipă care a mai câștigat un campionat pe lângă Real. A fost un meci pe care majoritatea îl consideră cel mai frumos meci din acest sezon. Chiar dacă nu s-au marcat multe goluri, au fost foarte multe ocazii de ambele părți. Meciul s-a terminat la egalitate, ambele echipe marcând de câte două ori. Real a condus atât cu 1-0 cât și cu 2-1 (care a fost și scorul pauzei), însă Energia a avut puterea de a reveni de fiecare dată. Ambele echipe aveau ocazia să dea lovitura decisivă, însă barele porții sau portarii s-au opus și au păstrat tabela la un scor echitabil 2-2.

 

Portocala a profitat de egalul rivalilor de la Real și s-a întors pe prima poziție. Cu acestă ocazie s-au revanșat pentru faptul că nu au înscris gol etapa trecută marcând de 9 ori în poarta celor de la Confind. A marcat și Condind de 3 ori, însă atacul Portocalei, care a marcat de trei ori în prima repriză și de șase ori în repriza secundă a fost prea puternic pentru defensiva adversă. Meciul s-a concluzionat cu victoria Portocalei cu scorul de 9-3.

 

Winchester își continuă seria de rezultate negative, rămâne cu doar un punct în această ediție de campionat după o nouă înfrângere. De această dată au fost învinși de Foresta Brebu după un meci echilibrat în care ocaziile mari au fost mai bine fructificate de cei din Brebu. Foresta Brebu a câștigat cu scorul de 5-2.

 

În încheierea etapei, Team Green și-a inaugurat un nou rând de echipamente cu o victorie împotriva celor de la Black Vipers. A fost un meci controlat de verzi chiar dacă scorul a fost destul de strâns. Team Green a condus cu 3-1 încă de la pauză, în repriza secundă ambele echipe marcând câte un gol iar verzii au câștigat confortabil cu 4-2.

 

În etapa cu numărul 6 s-au înscris 29 de goluri și s-au acordat 3 cartonașe galbene. După șase meciuri, Portocala revine pe prima poziție și este urmărită în lupta pentru titlu de către Real, Team Green și Energia.

 

1.    Portocala Mecanică - 15 puncte; GA: 34-15

2.    Real - 14 puncte; GA: 27-9

3.    Team Green - 11 puncte; GA: 21-20

4.    Energia Breaza - 10 puncte; GA: 26-21

5.    Foresta Brebu - 7 puncte; GA: 22-18

6.    Confind - 5 puncte; GA: 18-30

7.    Black Vipers - 4 puncte; GA: 15-30

8.    Winchester - 1 punct; GA: 19-36