Turneul 16 din Campionatul Regional. Un adevărat festival al baschetului la Câmpina.

Sport (Categoria articolului)

 

 

În weekendul 13-14 Aprilie a avut loc la Câmpina Turneul 16 din Cadrul Campionatului Regional Argeș-Gorj-Dâmbovița-Prahova, mai mult turneul s-a desfășurat în noua sală de sport de la Școala Gimnazială “B.P.Hașdeu”, fiind o ocazie perfectă pentru mulți câmpineni să vadă această sală pentru prima data. 

Peste 300 de copii și 600 de părinți au fost prezenți în sală pe parcursul celor două zile de competiție. S-au jucat 13 meciuri, iar spectatorii s-au putut bucura de peste 20 de ore de baschet de calitate. CS Câmpina a disputat două meciuri în acest weekend.

 

U16 masculin: CS Câmpina - ACS iSports

Seria meciurilor echipei gazdă a fost deschisă de băieții antrenați de Cristina Potgieter. A fost o partidă foarte disputată, care a animat publicul prezent în număr mare, pentru a-și susține favoriții. Baschetbaliștii câmpineni nu au dezamăgit publicul, reușind să se impună cu scorul de 45-32. 

Pentru acest meci, Cristina Potgieter a folosit tot lotul disponibil: Iohan Berger (8p), Cojocaru Eduard (8p), Crăciun Luca (7p), Darius Duruian (6p), Cucu Robert (6p), Mocanu Cristian (4p), Mușat Paul (4p), Anghel Șerban (2p), Manila Eduard, Brezeanu Andrei, Ivana Teodor, Șerban Gabriel. 

 

U15 feminin: CS Câmpina - CSS Târgoviște 

A fost un test binevenit pentru elevele lui Liviu Dochia, fetele de la CSS Târgoviște dovedindu-se adversare redutabile pentru baschetbalistele din Câmpina. Chiar dacă la finalul meciul s-a înregistrat o diferență de 35 de puncte, CS Câmpina impunându-se cu scorul de 59-24.

Pentru acest meci antrenorul Liviu Dochia a trimis în teren următoarele jucătoare: Ungureanu Carina (20p), Bănescu Tessiodora (11p), Rosenauer Paula (8p), Chițu Karina (6p), Cojocaru Diana (4p), Cărăușu Andreea (2p), Marin Bianca (2p), Bokor Rafaella (1p), Sincariuc Ekaterina, Chivescu Daria, Stanciu Giulia, Oprea Miruna.

 

Felix Precup