Doar FC Muscelul Câmpina a obținut toate cele 3 puncte în această etapă. Rezultatele obținute și de restul echipelor

Sport (Categoria articolului)

FC Muscelul Câmpina - CS Scorțeni Mislea

Muscelul Câmpina a obținut prima victorie cu noul antrenor pe bancă, însă din păcate nu s-au putut bucura pe deplin de aceasta datorită evenimentelor petrecute.

Oaspeții s-au dovedit a fi dificili pentru câmpineni, mai ales datorită atitudinii arătate pe teren. Din nefericire jucătorii de la CS Scorțeni Mislea au fost preocupați mai mult să protesteze și să provoace adversarii la ceartă decât să joace fotbal. Cu toate acestea, ei au fost cei care au controlat prima parte a jocului, având trei ocazii mari de a marca. Portarul Ionuț Diaconu a fost însă în zi mare și a reușit două parade foarte bune. Contrar cursului jocului, FC Muscelul a deschis scorul în minutul 38' prin Cîrstoiu Sebastian.

Repriza secundă a arătat complet diferit, cu elevii lui Mircea Hagianu pasând calm și controlând posesia balonului, dar cu toate acestea Bogdan Nedelcu a egalat pentru oaspeți în minutul 53'. Doar 7 minute mai târziu la o fază care nu anunța nimic, Muscelul Câmpina a intrat din nou în avantaj. Adrian Cafadaru a plecat în urmărirea unui balon care părea sa fie ajuns fără probleme, însă R.Crăciun, goalkeeperul oaspeților a dat pe lângă minge, oferindu-i jucătorului Câmpinean șansa de a trimite balonul în poarta goală. După această fază a început haosul. Jucătorii oaspeți au început să se certe între ei, iar portarul care greșise la faza anterioară a ieșit de pe teren, antrenorul oaspeților fiind nevoit să îl schimbe. Profitând de nervozitatea din tabăra adversă câmpinenii au mai marcat de două ori, mai întâi prin Daniel Butuza și apoi prin George Badea. Din păcate meciul s-a terminat cu accidentarea gravă a lui Badea George la care a fost nevoie de sosirea ambulanței… Jucătorul câmpinean a fost transportat la spital și se află acum în afara orcărui pericol.

 

ACS Triumf Poiana Câmpina - CS Mănești 2013

Poiana Câmpina a pierdut un meci pe care ar fi trebuit să îl câștige, mai ales după ce în prima repriză a avut o sumedenie de ocazii, pe care jucătorii nu le-au putut concretiza.

Repriza a doua a prezentat un fotbal slab calitativ, la un moment dat fanii fiind resemnați cu faptul că nu vor vedea nici măcar un gol. Fanii au vazut goluri până la urmă, însă în poarta câmpinenilor. În ultimele 20 de minute ale partidei au urmat greșeli în lanț ale defensivei poienarilor, iar cei de la CS Mănești au marcat de 3 ori. Poiana Câmpina a trebuit să se recunoască învinsă cu cu scorul de 3-0.

 

CS Unirea Urlați - CS Câmpina

O deplasare dificilă din care câmpinenii se întorc cu un singur punct.

Rezultatul final al partidei a fost stabilit încă din prima repriză. Gazdele au deschis scorul și au rămas în avantaj până în ultimul minut al primului act, când A.Marin a izbutit golul egalizator.

În repriza a doua nu s-a mai petrecut nimic notabil astfel cele două echipe au terminat la egalitate.

 

AS Știință Albești - Sportul Câmpina

Întâlnind una dintre cele mai slabe echipe din Superliga B, Sportul Câmpina era obligată la victorie, mai ales că ambele echipe se aflau pe locuri retrogradabile.

Sportul Câmpina a început în forță. Buzilă cu o dublă și Burloiu cu o reușită au dus rapid scorul la 3-0 pentru câmpineni și meciul părea rezolvat. A urmat însă o cădere inexplicabilă a celor de la Sportul Câmpina, astfel AS Știința Albești a revenit în joc și până la final a izbutit chiar să egaleze, stabilind scorul final 3-3.

 

Programul echipelor câmpinene în etapa următoare:

 

Miercuri 24.05.2023, ora 18:00 Superliga B Prahova, etapa 29:

AS Gherghița - Sportul Câmpina (Stadion Gherghița)

 

Duminică 28.05.2023 Liga B Prahova seria Vest etapa 25:

FC Muscelul Câmpina - Voința Adunați (Teren Sintetic "Petrol" Câmpina)

 

Felix Precup