“Moș Crăciun” a vizitat Clubul Sportiv Câmpina. 

Sport (Categoria articolului)

 

Păstrând frumoasa tradiție anuală din preajma sărbătorilor, Moș Crăciun a venit și pe la toți juniorii din cadrul Clubului Sportiv Câmpina. 

Copiii și antrenorii s-au adunat în sala de sport a Colegiului Național “Nicolae Grigorescu”, iar cei mici au fost în centru atenției. După un an greu, plin de antrenamente și competiții, la care au obținut rezultate remarcabile, fără îndoială tinerii sportivi de la CS Câmpina meritau să fie vizitați de Moș Crăciun. La acest eveniment au participat majoritatea antrenorilor din cadrul clubului, printre care: Liviu Dochia și Cristina Potgieter, Denisa Toma, Mugurel Dedu, Claudiu Dumitrescu, Roberto Opatchi dar și președintele clubului Adrian Stoican. 

Din punct de vedere al activității copiilor legitimați la CS Câmpina, a fost un an reușit. La baschet, formația antrenată de Liviu Dochia a terminat Campionatul Național Feminin U14 pe locul 13, iar băieții antrenați de Cristina Potgieter au terminat anul neînvinși în Campionatul Regional. La handbal, echipa de junioare antrenate de Daniel Vasile a terminat pe un onorabil loc 9 în Campionatul Național. În prezent, CS Câmpina se clasează pe locul 2 în seria D a Campionatului de Junioare III, iar echipa de junioare IV, antrenată de Denisa Toma evoluează cu succes în Campionatul Municipal București. La fotbal, atât grupele antrenate de Mugurel Dedu cât și grupele conduse de Claudiu Dumitrescu au un parcurs foarte bun în campionatele județene, iar echipa antrenată de Roberto Opatchi s-a clasat pe locul 3 la un puternic campionat disputat în Turcia. La înot, sportivii pregătiți de Adrian Stoican, au obținut de asemenea zeci de medalii și trofee pe la competițiile la care au participat.

Toți cei mici care au fost prezenți la Sala Colegiului Național “Nicolae Grigorescu” au primit câte un cadou de la Moș Crăciun, în semn de mulțumire pentru munca și activitatea lor din anul 2023. Cu siguranță toți cei implicați se uită cu încredere către 2024, sperând să conducă acești copii minunați către noi performanțe sportive.

 

Felix Precup