Triplă pentru baschetul câmpinean: două victorii și o convocare la lotul național!

Sport (Categoria articolului)

 

Weekendul trecut, atât fetele cât și băieții de la secția de baschet a CS Câmpina, au disputat meciuri în Campionatul Regional Dâmbovița-Argeș-Giurgiu-Prahova, în cadrul Turneului 14 organizat la Pucioasa.

 

Băieții antrenați de Cristina Potgieter au jucat cu Primo Megaball Pitești. Câmpinenii au intrat relaxați pe teren cu gândul la victoria categorică din tur, de această dată, însă echipa din Pitești a pus mai multe probleme, meciul fiind mult mai echilibrat. A fost o partidă trăită intens de pe margine de Cristina Potgieter, care a simțit că echipa sa a intrat prea relaxată pe teren și a încercat să schimbe atitudinea jucătorilor. După trei sferturi echilibrate, baschetbaliștii de la CS Câmpina au evoluat mult mai bine în sfertul patru, reușind să se desprindă pe tabela de marcaj și în final să se impună la 8 puncte diferență (40-32)

 

Fetele antrenate de Liviu Dochia, scăpate de emoțiile Campionatului Național, au disputat o partidă cu Solaris Ploiești. S-a dovedit a fi un galop de sănătate pentru câmpinence, care s-au impus cu 58-5. Antrenorul Livu Dochia a anunțat cu acest prilej că atât el cât și o jucătoare de la CS Câmpina, Ungureanu Carina, au fost convocați la stagiul de pregătire al Echipei Naționale de Baschet Feminin U14, care se va desfășura Iași.