A venit cupa! Foresta Brebu a câștigat Cupa Muscelului și a sărbătorit împreună cu fanii pe o vreme de iarnă autentică.

Sport (Categoria articolului)

Finalul sezonului 6 de pe Muscel a fost inedit. Sezonul s-a încheiat cu o finală de cupă disputată într-o atmosferă superbă. Nu doar fanii au contribuit, ci și vremea. Toată lumea și-a scos telefoanele și a început să filmeze, când a început o ninsoare deasă, care nu după mult timp a acoperit terenul, însă nu într-o măsură în care să întrerupă jocul. Până să vorbim despre meci mai menționăm și atmosfera superbă făcută de fanii de la Brebu, care s-au mobilizat exemplar pentru o competiție pe care unii ar putea să o considere doar "un fotbal între prieteni".

Pe teren am avut parte de un meci frumos, cursiv, cu puține faulturi și implicit cu doar două avertismente. Energia Breaza a deschis scorul și părea că noua campioană a Ligii va face dubla în acest sezon. Cei de la Foresta Brebu au reușit însă egalarea și prima repriză s-a terminat la egalitate.

Repriza secundă a avut însă o altă desfășurare, brebenii dominând jocul și marcând golurile victoriei. Aceștia au înscris de 3 ori, fără răspuns din partea adversarilor. Pe final de meci Foresta Brebu a fost nevoită să joace cu un om în minus, după ce unul dintre jucători a luat al doilea galben pentru un henț. Poate și vremea a încurcat puțin planurile Energiei, deoarece un astfel de teren avantajează mai mult jocul cu mingea la "pământ" cu pase mai scurte, dar de asemenea brezenii nu s-au putut baza pe doi jucători de bază, care au fost accidentați. Însă, aceste detalii nu reduc cu nimic din meritul învingătorilor. Foresta Brebu a câștigat meritat finala cu 4-1 și își adjudecă primul trofeu din istorie!

La această finală au participat "fețe" cunoscute din fotbalul câmpinean. Partida a fost arbitrată de Mihai Amorăriței, arbitru din lotul național de Liga 2, iar antrenorul principal și jucătorul celor de la CS Câmpina, Claudiu Dumitrescu, a înmânat medaliile finaliștilor și cupa echipei câștigătoare.

 Sezonul de minifotbal de pe Muscel va reveni în primăvara anului viitor.