A început returul campionatului în Liga Muscelului. Două echipe s-au desprins în fruntea clasamentului.

Sport (Categoria articolului)

Energia Breaza - Portocala Mecanică

Cele două rivale s-au întâlnit din nou în acest sezon și au oferit un meci spectaculos. Chiar dacă nu s-au marcat multe goluri, partida a dispus de un ritm bun cu multe ocazii de poartă. Portocaliii își consolidează poziția de lider după o victorie cu 4-1. În ciuda scorului, care indică o victorie clară pentru vicecampionii din sezonul trecut, disputa a fost foarte echilibrată, cei de la Energia Breaza amenințând de multe ori poarta adversă, fără a reuși însă să marcheze.

 

Team Green - Real

Această dispută va intra cu siguranță în istoria Ligii Muscel, după ce atât în tur cât și în retur s-au înregistrat scoruri mai rar întâlnite în minifotbal. După 1-0 în tur pentru Team Green, partida retur s-a terminat 0-0. Astfel, după 160 de minute disputate în acest sezon între cele două echipe, s-a marcat un singur gol, lucru pe care probabil nu o să îl mai întâlnim prea curând.

Jucătorii celor două formații au dovedit din nou că se cunosc extrem de bine, reușind să se "anuleze" reciproc, astfel partida a prezentat puține ocazii de gol, cele două echipe luptându-se mai mult pentru posesia balonului. Acest "egal alb" devine doar al doilea din istoria Ligii, după ce în anul 2019 Portocala Mecanică și Black Vipers terminau la egalitate 0-0.

 

Winchester - Foresta Brebu

Egalul dintre Team Green și Real a prins numai bine celor de la Foresta Brebu, care reușesc să rămână la un punct în spatele liderului, dar se să și distanțeze la 4 puncte de locul 3.

Foresta Brebu s-a impus cu 4-1 la finalul unui meci mai dificil decât indică scorul. Winchester a deschis scorul prin Pescaru, apoi Sima a egalat pentru Foresta, prima repriză terminându-se la egalitate. Foresta Brebu a "rezolvat" partida în partea secundă, când reușitele lui Brebeanu și Stoica au stabilit scorul final.

 

Confind - Black Vipers

Înfruntarea dintre echipele care au deschis oficial sezonul în luna februarie, consemnează și o etapă unică. Nu doar că s-a înregistrat un 0-0, dar celelalte trei meciuri ale etapei s-au terminat cu același scor. 4-1 a fost scorul "favorit" al etapei.

Confind a reușit să-și ia revanșa în fața negrilor, după ce pierduseră în tur la doar un gol diferență. Pătrașcu a marcat o dublă, iar Tocitu și Radu au semnat și ei câte o reușită. Unicul gol al celor de la Black Vipers a fost marcat de Miron.

 

Clasamentul după 8 etape:

1.    Portocala Mecanică - 19 puncte; GA: 36-23

2.    Foresta Brebu - 18 puncte; GA: 37-15

3.    Real - 14 puncte; GA: 37-16

4.    Team Green - 14 puncte; GA: 19-14

5.    Energia - 9 puncte; GA: 37-37

6.    Confind - 9 puncte; GA: 18-22

7.    Black Vipers - 6 puncte; GA: 20-59

8.    Winchester - 3 puncte; GA: 24-42

 

Felix Precup