Execuții de finețe, goluri cu călcâiul și parade spectaculoase oferite de Muscelul Câmpina și Tricolorul Breaza pe Terenul Sintetic Petrol din Câmpina

Sport (Categoria articolului)

FC Muscelul Câmpina, echipă din Liga a 7-a a întâlnit o echipă dintr-o ligă net superioară și a avut o prestație onorabilă. Scorul înregistrat la final nu reflectă decât diferența între Liga B Prahova și Liga A, campionatul echipelor noi înființate care joacă din pasiune pentru sportul rege împotriva campionatului în care se află elita fotbalului prahovean.

Partida s-a terminat cu scorul de 8-0 în favoarea echipei din Breaza, însă putem să scoatem la suprafață aspectele pozitive arătate de FC Muscelul Câmpina. În primul rând am putut vedea un lot numeros, o bancă de rezerve "bogată", din care antrenorii au putut să facă rotație între primul 11 și rezerve. Acesta este un lucru îmbucurător pentru o echipa din Liga B, în condițiile în care chiar și în Liga A ne lovim echipe care strâng cu greu și minimul de jucători necesari pentru a nu pierde meciuri înainte de a începe sau că unicul portar din lot nu s-a prezentat la meci.

De asemenea, pe lângă seniorii din Liga Muscel de minifotbal, am putut observa pe teren jucători noi, aduși în această pauză competițională, semn că cei care au înființat echipa s-au mișcat rapid și au adus jucători tineri, după cum plănuiau la începutul proiectului.

Pe teren, CSO Tricolorul Breaza a împărțit golurile în mod egal, câte 4 în ambele reprize. Liderii din Liga A au început partida cu majoritatea jucătorilor titulari, FC Muscelul a rezistat 18 minute până când Dumitru a deschis scorul cu un șut din afara careului, care apoi a marcat golul de 2-0 în minutul '25. Au urmat golurile marcate de Dogaru și Negotei.

În repriza secundă brezenii au introdus în teren mai mulți jucători tineri care joacă mai puțin în campionat. Aceștia s-au facut și ei remarcați marcând încă 4 goluri prin Dumitrache ('70, '78), Anghel (76') și Ioniță ('86).

Pentru CSO Tricolorul Breaza a fost o ocazie bună să își testeze jucătorii transferați în acestă pauză competițională, în timp ce pentru FC Muscelul a fost o experiență bună de joc împotriva unei echipe ce se pregătește să facă pasul către fotbalul din Liga a III-a. Pentru formația câmpineană seria amicalelor tari va continua, aceștia programându-și, pe lângă meciurile de pregătire anunțate deja, încă două partide cu AS Prahova Nedelea, locul secund din Superliga B1 seria Vest.