Interviu cu Alexia Șerban și Mario Vișan, Miss și Mister 2024 la Colegiul Național "Nicolae Grigorescu" din Câmpina

25' (Categoria articolului)

În această ediție a Emisiunii 25’ facem cunoștință cu cei doi câștigători ai concursului Miss & Mister de la Balul Bobocilor al Colegiului Național Grigorescu, Alexia Șerban și Mario Vișan. 

Mario Vișan este un tânăr cu o pasiune arzătoare pentru fotbal. Este foarte implicat în tot ceea ce face, este silitor și serios dar are și simțul umorului care este mereu binevenit. Mario Vișan este elev la științe sociale ceea ce reflectă numeroasele sale abilități de vorbitor, dar este și compozitor, fiind pasionat de Trap. 

Alexia Șerban se prezintă pe sine ca fiind o fată timidă și foarte inteligentă. Elevă în clasa a IX-a la profilul Mate-Info, Alexia este o fire mereu plină de viață și o artistă desăvârșită, pasionată de fotografie, desen și pian. 

La Balul Bobocilor, Mario și Alexia au adus la viață personajele din povestea Disney - Anastasia. Charmul, frumusețea și eleganța celor doi au vrăjit publicul și juriul, determinându-l pe acesta din urmă să îi aleagă drept perechea câștigătoare a concursului Miss și Mister al Colegiului Național Nicolae Grigorescu din Câmpina. 

 

Pentru Mario și Alexia, Balul Bobocilor a reprezentat cel mai frumos moment din viața lor de până acum. După ce au scăpat de repetițiile zilnice și de emoțiile Balului, cei doi s-au întors la viața de zi cu zi, pregătindu-se în cadrul Colegiului Național “Nicolae Grigoresc” pentru provocările viitorului.