CS Câmpina a câștigat Cupa 1 Decembrie la handbal. 

Sport (Categoria articolului)

 

 

Tinerele handbaliste de a antrenate de Denisa Toma și Daniel Vasile au câștigat chiar de Ziua Națională a României, Cupa 1 Decembrie la Handbal, organizată de clubul Sportiv Câmpina la Sala Colegiului “Național Nicolae Grigorescu”. Zeci de copii și părinți au sărbătorit Ziua Națională prin sport, participând la un regal handbalistic în care au putut urmări nu mai puțin de 10 ore de handbal de mare calitate pe parcursul a două zile. 

CS Câmpina a reușit să învingă în finala turneului pe CSS Transilvania Brașov, ambele echipe venind din postura de câștigătoare de grupă și neînvinse până în finală. Câmpinencele au început meciul mai greu, fiind conduse cu 3-0 în primele minute de joc, iar la pauză se vedeau conduse cu două goluri. 

Repriza a doua a adus însă un meci total diferit, sportivele de la CS Câmpina reușind să întoarcă soarta partidei. Jucătoarele antrenate de Daniel Vasile și Denisa Toma s-au impus cu scorul de 26-22, câștigând astfel Cupa 1 Decembrie. 

În celelalte meciuri ale zilei, CSM București a fost ghinionista zilei, deoarece sportivele de la Sporting Ghimbav, blocate în trafic pe Valea Prahovei nu au mai putut ajunge la meci, astfel bucureștencele au jucat doar un amical cu o echipă secundă de la CS Câmpina. În finala mică, CSS 2 București a învins pe OK Sport Onești cu 20-9, asigurându-și astfel locul 3. 

Pentru ceremonia de premiere toate jucătoarele s-au aliniat pentru Imnul Național, apoi fiecare echipă a primit câte un trofeu și o diplomă de participare, echipele aflate pe primele 3 locuri primind și binemeritatele medalii. 

 

Felix Precup