Sportivii din Câmpina departe de casă și de sărbători. Ziua Națională i-a prins pe Georgeta Popescu și Alex Baron peste hotare, la competiți.

Sport (Categoria articolului)

 

 

Viața de sportiv nu este nici pe departe atât de ușoară pe cât ar crede oamenii din exterior. Poate că mulți și-au petrecut Ziua Națională la o fasole cu ciolan și un vin fiert, alții petrec Sf. Nicolae și Seara de Ajun a în familie, dăruindu-și cadouri și primind colindatori cu Steaua, conform tradiției. Sărbătorile Georgetei Popescu și ale lui Alex Baron, arată însă diferit. Cei doi și-au petrecut Ziua Națională la antrenamente, departe de casă. 

 

Georgeta Popescu participă în Norvegia la Cupa Europei:

Pentru Georgeta Popescu 1 Decembrie a însemnat o zi de antrenamente pentru prima rundă a Cupei Europei desfășurată în orașul Lillehammer din Norvegia. 

Supercampioana din Câmpina a debutat de altfel în Cupa Europei, la proba de bob două persoane, unde face echipă cu Antonia Sârbu, sportivă din Vălenii de Munte. 

După primele curse, Georgeta Popescu și Antonia Sârbu se clasează pe locul 8 cu un timp total de 1:47.89. Echipa care conduce clasamentul momentan este formată din austriecele Katrin Beiert și Anna Schenk cu un timp total de 1:46.60, tot în această competiție evoluează și echipa formată din româncele Andreea Grecu și Medeea Musulete.

Chiar dacă Georgeta Popescu se află în Norvegia nu a uitat de Ziua Națională și a transmis un mesaj atat românilor cât și câmpinenilor: 

 

“La mulți ani, Romania! La mulți ani, dragi câmpineni! În această zi, inimile noastre bat ca una. 105 ani de istorie de la Marea Unire și la cât mai mulți ani plini de glorie și prosperitate. Să avem curajul de a ne uita spre un viitor mai bun, punând fiecare umărul la aceste succese!”. - Georgeta Popescu

 

Alexandru Baron continuă seria succeselor la Rayo Vallecano:

1 Decembrie pentru Alexandru Baron a însemnat o zi de antrenamente pentru pregătirea partidei împotriva liderului seriei: A.D. Meca de Rivas. 

Meciul dintre Rayo Vallecano II și A.D. Meca de Rivas s-a disputat duminică, iar Rayo a reușit să se impună cu 2-0, în repriza secundă evoluând cu un om în minus. Pentru Rayo Vallecano înseamnă a cincea victorie consecutivă, iar Alex Baron a bifat meciul cu numărul 13 în tricoul formației din Madrid. Jucătorul din Câmpina dă dovadă de seriozitate și capacitate de muncă atât la antrenamente cât și în meciurile oficiale, lucru care l-a determinat pe antrenorul echipei să îl titularizeze în fiecare etapă, astfel în 13 meciuri sportivul din orașul nostru a strâns maximum de minute. 

Nici Alex Baron nu a uitat de Ziua Națională, acesta a transmis un scurt mesaj video cu clasica urare: 

“La Mulți Ani români! La Mulți Ani România!”

 

Felix Precup