Baza Sportivă a Clubului Sportiv Câmpina este la mare căutare printre echipele de fotbal aflate în pregătire pentru startul returului.

Sport (Categoria articolului)

Nu doar CS Câmpina și FC Muscelul Câmpina se vor pregăti pe terenul sintetic de la Petrol în această iarnă. Mai multe echipe din țară aleg baza din Câmpina pentru antrenamente sau meciuri amicale.

 

Baza sportivă de la Câmpina a fost prima alegere pentru echipele de la nivel județean în vederea pregătirii ultimei jumătăți de sezon. Liderul din Seria 5 a Ligii a III-a, CSO Blejoi, a ales de altfel să realizeze cantonamentul de pregătire al echipei la Hotelul Muntenia din orașul nostru.

Condițiile foarte bune în care se prezintă gazonul sintetic de la "Petrol" este unul dintre motivele pentru care mai multe echipe, mai mult sau mai puțin cunoscute, au ales să se antreneze aici. Unele echipe din județ vor juca meciuri amicale la Câmpina, cele mai notabile nume fiind CSO Tricolorul Breaza, Petrolul Ploiești, CS Blejoi, Petrolul 95 și Voința Vărbilău. Fanii fotbalului din Câmpina vor putea vedea însă în lunile Ianuarie și Februarie și echipe din afara județului, ba chiar și echipe din Liga a 2-a, care vor juca amicale pe terenul sintetic de la Petrol. Este vorba de Voința Limpezis Buzău, CSM Râmnicu Sărat, Bradul Moroieni, iar pe lângă acestea vor evolua și FC Metaloglobus București și Unirea Slobozia, echipe din eșalonul secund al fotbalului românesc.