Irina Mihaela Nistor și-a prezentat programul de guvernare și echipa cu care va merge în Consiliul Local

POLITIC (Categoria articolului)

 

 

Luni după amiază, într-o atmosferă elegantă și relaxată, înconjurată de prieteni, colegi de partid și susținători, Irina Mihaela Nistor, canditat la funcția de primar al municipiului Câmpina și-a prezentat programul de guvernare pentru următorii patru ani și echipa de consilieri cu care se va prezenta în fața electoratului pe data 9 iunie.

Evenimentul a fost o ocazie excelentă pentru mulți social democrații prahoveni să se reunească înainte de startul oficial al campaniei electorale și să stabilească ultimele strategii. N-au lipsit de la eveniment președintele PSD Prahova și candidat la președinția Consiliului Județean, Virgiliu Nanu, Ministrul Economiei Antrepreneriatului și Turismului Ștefan Radu Oprea, parlamentarii Laura Moagher și Rodica Paraschiv, primarul municipiului Ploiești, Andrei Volosevici și Beatrice Gajman președinta OFSD Prahova.

O surpriză extrem de plăcută, între cei care au luat cuvântul la eveniment, a fost medicul Călin Tiu, canditat pe listele PSD la Consiliul Județean, care și-a arătat susținerea și încrederea în Irina Nistor și echipa sa.

La alegerile din 9 iunie pe lista consilierilor locali PSD mai află Dan Mușat, președintele PSD Câmpina, actualii consilieri locali Andrei Duran și Livia Lupu și Liviu Davidescu, trecut de la Pro România în rândurile social democraților.

„Câmpina are nevoie de un nou început. (...) Programul pentru Un Nou Început are la bază trei mari direcții de acțiune: OAMENII, PREZENTUL și VIITORUL.

OAMENII pentru că problemele de zi cu zi ale câmpinenilor sunt ignorate astăzi de actuala administrație. Pentru că relația dintre admnistrație și cetățeni e ruptă, pentru că nu există comunicare între cei aleși și cei reprezentați, ci doar o laudă cu accente de cult al personalității din partea primilor. Sau mai bine zis primului.

PREZENTUL pentru că îmbunătățirea vieții câmpinenilor e obligatorie. O spun toți câmpinenii cu care am vorbit în aceste luni.

VIITORUL pentru că e esențial să dezvoltăm proiecte care să crească atractivitatea orașului nostru din punct de vedere social, economic și turistic. Asta dacă mai vrem să vorbim despre Câmpina și peste 20, 30 sau 50 de ani.” – Irina Mihaela Nistor, canditat la funcția de Primar al municipiului Câmpina

 

M. A. Dumbravă