Amical: CS Câmpina - CSO Tricolorul Breaza

Sport (Categoria articolului)

 

 

Sâmbătă, pe 27 ianuarie, CS Câmpina a disputat un amical cu CSO Tricolorul Breaza, echipă aflată în Liga a III A. Meciul a reprezentat un test bun pentru elevii lui Claudiu Dumitrescu și Mugurel Dedu, care au avut ocazia să-și testeze forțele cu o echipă valoroasă, care a câștigat sezonul trecut Liga A Prahova la pas. 

Jocul câmpinenilor a fost în multe momente de mare calitate, antrenorul principal Claudiu Dumitrescu, anunțându-se mulțumit după meci de rezultat, dar și de implicarea elevilor săi. 

În prima repriză CS Câmpina s-a concentrat mai mult pe faza defensivă, apoi, în repriza secundă, câmpinenii au forțat și pe faza ofensivă. În actul secund au venit și golurile. Mugurel Dedu a deschis scorul după aproximativ 5 minute de la reluarea jocului, iar apoi după alte 5 minute, Amar a dublat avantajul pentru câmpineni cu un lob superb. Pe finalul jocului CSO Tricolorul Breaza a marcat golul de onoare prin Roșu, astfel CS Câmpina s-a impus cu scorul de 2-1. 

Sâmbăta viitoare, echipa antrenată de Claudiu Dumitrescu și Mugurel Dedu va disputa un nou amical împotriva celor de la AFC Brebu, începând cu ora 15:30 pe Terenul Sintetic “Petrol”.

 

Felix Precup