CSM Ploiești a câștigat turneul EuroRegiune 3 România, după ce a învins pe CS Câmpina în finală.

Sport (Categoria articolului)

Câmpinencele au pierdut finala după un meci de mare luptă împotriva uneia dintre cele mai puternice echipe din țară. Din fericire, ambele echipe care au disputat finala s-au calificat în faza următoare a Campionatului Național de Junioare IV.

Tot duminică s-au disputat și semifinalele unde CSM Ploiești a învins pe Viitorul Pitești. În cea de a doua semifinală CS Câmpina a trecut fără prea mari probleme de CSS Târgoviște cu scorul de 30-16.

Finala turneului a prezentat o partidă de foarte bună calitate între, probabil, cele mai bune echipe ale județului Prahova. Handbalistele de la CSM Ploiești s-au impus cu scorul de 25-20, însă cu puțin mai multă atenție CS Câmpina putea obține un rezultat mai bun. Câmpinencele au irosit câteva ocazii bune de a marca, elevele antrenate de Daniel Vasile ratând de mai multe ori din poziție 1 vs 1.

În urma acestor rezultate, atât CS Câmpina cât și CSM Ploiești s-au calificat în faza semifinală a Campionatului Național. Turneul urmează să se desfășoare în perioada 6-7 Mai, locația urmând să fie anunțată curând de cătreFederația Română de Handbal.