Fotbal pe zăpadă. Sportul Câmpina a disputat primul amical din 2024 la Provița de Jos, chiar după prima ninsoare. 

Sport (Categoria articolului)

 

 

Prima echipă locală care a dat startul pregătirilor pentru returul sezonului 2023/24 a fost Sportul Câmpina. Pentru un prim meci după o pauză de mai bine de o lună, cei de la Sportul Câmpina și-au ales un adversar de valoare apropiată, Progresul Provița de Jos. 

Cele două echipe aflate în Superliga B1 au oferit un meci spectaculos, jucat în condiții speciale. La ora începerii partidei terenul era acoperit de zăpadă, însă acest lucru a picat bine, mai ales pentru a testa condiția fizică a jucătorilor. 

La finalul celor 90 de minute de joc, Sportul Câmpina s-a impus cu scorul de 5-3, trecând cu bine primul test al anului. În continuarea pregătirilor pentru meciurile oficiale, câmpinenii vor disputa un nou amical pe 21 ianuarie în compania celor de la CS Șotrile, locul disputării partidei urmând să fie stabilit în funcție de condițiile meteo.

Sportul Câmpina este prima echipă din orașul nostru care și-a anunțat participarea în Cupa României, competiție ce urmează să își desfășoare primul tur în perioada 17-18.02.2023. 

 

Felix Precup