CS Câmpina continuă seria victoriilor. Sportul și FC Muscelul s-au confruntat cu un arbitraj foarte slab, pe alocuri chiar penibil.

Sport (Categoria articolului)

CSC Berceni - CS Câmpina

CS Câmpina continuă seria evoluțiilor excelente din Liga A Prahova. Echipa municipalității s-a deplasat până la Berceni pentru o partidă din cadrul etapei a 4-a din Liga A Prahova.

Elevii lui Claudiu Dumitrescu au condus în permanență, însă cei de la CSC Berceni au reușit să revină în două rânduri. Câmpinenii au deschis scorul încă din primele secunde ale partidei prin Augustin Manole, dar gazdele au reușit să stabilească rapid egalitatea. CS Câmpina a preluat din nou conducerea în minutul 23' grație reușitei lui Nichifor. Până în pauză, CSC Berceni a restabilit din nou egalitatea.

În repriza a doua, elevii lui Claudiu Dumitrescu au controlat jocul, ratând mai multe ocazii, până în minutul 75' când Bogdan Merluță a marcat al treilea gol al oaspeților. Scorul final a fost stabilit de Gabriel Vasilescu care a reușit un gol de generic, reușind să învingă portarul din apropierea jumătății terenului.

La finele unui meci mai complicat decât o arată scorul CS Câmpina s-a impus cu 4-2, dar pierde poziția de lider în clasament după ce CSO Boldesti-Scăeni a demolat-o pe AFC Brebu. Meciul dintre cele mai puternice echipe din acest sezon se joacă sâmbătă pe Terenul Sintetic de la Petrol începând cu ora 11:00.

 

Sportul Câmpina - Viitorul Țipărești

Sportul Câmpina, ajunge la a doua victorie în acest sezon, după un meci greu în care victoria a venit pe final. Golul victoriei a fost marcat de Corneanu în minutul 84' din penalty. Până la gol, Sportul Câmpina ar fi trebuit să mai beneficieze de un penalty, însă arbitrii partidei au greșit inexplicabil la un fault evident petrecut în careu. Centralul partidei a dictat doar lovitură liberă din afara careului.

La finalul unui meci extrem de disputat, Sportul Câmpina se impune la limită cu 1-0 și rămâne neînvinsă în acest început de campionat

 

CS Șotrile - FC Muscelul Câmpina

Pe Stadionul "AFC" din Brebu, FC Muscelul Câmpina a întâlnit pe CS Șotrile, un adversar cu experiență în Superliga B1.

Din păcate a fost un meci slab prestat de ambele echipe, cu multe greșeli neforțate și intrări la limită.

Chiar dacă au practicat un joc nereușit, cei de la FC Muscel au deschis scorul în minutul 22' grație unui șut de la 25 de metri al lui Ionuț Mititelu.

În repriza a doua jocul a continuat să fie la fel de puțin ofertant, ba mai mult, în partea secundă au început faulturile și protestele. Cei de la CS Șotrile dominau jocul, dar fără să reușească să pună în pericol poarta adversă.

Din păcate aceeași brigadă de arbitrii ce a greșit și la meciul dintre Sportul Câmpina și Viitorul Țipărești, a intrat în centrul atenției și la acest meci. În minutul 65' FC Muscelul Câmpina reușise să marcheze golul de 2-0, însă arbitrul asistent Ovidiu Țăranu a semnalizat în mod înexplicabil o poziție de offside, deși nu a fost nici vorbă de așa ceva. Mai interesant este că după, atât Ovidiu Tăranu cât și arbitrul central Iulian Popișteanu nu au știut să explice decizia bizară pe care au luat-o la golul de 2-0.

În loc de 2-0, cei de la Șotrile au marcat două minute mai târziu golul egalizator, pentru ca în minutul ’79 Stelian Pantaia să își trimită mingea în proprie poartă la o fază confuză. Astfel CS Șotrile a reușit să se impună cu 2-1.

 

Programul etapei viitoare:

 

Sâmbătă 09.09.2023 ora 11:00 Liga A Prahova, etapa 5:

CS Câmpina - CSO Boldesti-Scăeni (Teren Sintetic "Petrol"; Câmpina)

 

Duminică 10.09.2023 ora 13:30 Superliga B1 seria Nord, etapa 3:

Viitorul Provița de Jos - FC Muscelul Câmpina (Stadion "Progresul"; Provița de Jos)

 

 

Duminică 10.09.2023 ora 13:30 Superliga B1 seria Nord, etapa 3:

Voința Adunați - Sportul Câmpina (Stadion Adunați)

 

Felix Precup