Finala Cupei Muscelului se joacă mâine de la 19.15. Energia Breaza și Foresta Brebu se vor lupta pentru a ridica trofeul.

Sport (Categoria articolului)

 

 

Sezonul de minifotbal de pe Muscel, ia final în această săptămână. Energia Breaza încearcă să realizeze "dubla" după ce a câștigat și campionatul, iar Foresta Brebu încearcă să obțină în premieră un trofeu.

 

Rezultatele Semifinalelor:

 

Energia Breaza - Wnchester

Ajunși în premieră în semifinalele cupei, cei de la Winchester s-au ridicat onorabil la nivelul campionilor acestui sezon, și chiar au sperat la calificarea în actul final. Winchester a rezistat bine la pauză, când au terminat la egalitate (2-2). Energia Breaza a rezolvat meciul după pauză, când, chiar dacă adversarii au continuat să joace bine și au marcat de 2 ori, campionii au izbutit să marcheze de 3 ori și astfel au câștigat la limită cu 5-4.

 

Foresta Brebu - Portocala Mecanică

În semifinala a doua, disputată în paralel cu prima, pe terenul alăturat, au fost mai puține emoții. Foresta Brebu a rezolvat meciul încă din prima repriză pe care au câstigat-o cu 4-0. Portocalii și-au revenit în partea secundă a jocului, arătând un fotbal mai apropiat de cel jucat pe parcursul sezonului, însă nu au putut reveni. Foresta Brebu s-a impus cu 7-4 și ajunge în premieră în finală.