Etapă dezastruoasă pentru echipele câmpinene. 11 goluri primite și 0 marcate

Sport (Categoria articolului)

CS Câmpina - CSO Boldești-Scăeni

Surpriza etapei s-a petrecut pe sinteticul de la "Petrol", unde CS Câmpina a fost surclasată categoric de CSO Boldești-Scăeni. Cele două formații aveau un parcurs perfect până la întâlnirea directă, acumulând maximum de puncte după primele 4 etape.

Începutul meciului nu anunța scorul surprinzător înregistrat la finalul partidei. Câmpinenii au început bine, ratând mai multe ocazii de gol. Balanța partidei s-a înclinat în favoarea oaspeților în minutul 36' când Mădălin Constantin a deschis scorul. Tot el a marcat și al doilea gol două minute mai târziu. Până în pauză oaspeții au mai marcat odată prin Adrian Ilie.

Nici repriza secundă nu a arătat mai bine pentru câmpineni, care nu au reușit să își creeze nici o ocazie, ba mai mult, au mai primit două goluri. În minutul 64' Adrian Ilie a punctat pentru 4-0. Scorul final a fost stabilit în minutul 89' când Evelin Ionescu a executat bine o lovitură liberă care a fost deviată direct în poarta apărată de Antal.

CS Câmpina a pierdut cu 0-5 și coboară până pe locul 4 al clasamentului cu 12 puncte din 15 posibile.

 

Voința Adunați - Sportul Câmpina

Sportul Câmpina a cedat în deplasarea la Adunați cu scorul de 0-2. Într-un meci deschis, gazdele au fost mai inspirate reușind să profite de ocaziile de gol.

În prima repriză câmpinenii au trecut de două ori pe lângă gol, mai întâi când Bogdan Biro a lovit bara, apoi portarul Dragoș Jilavu a avut o intervenție miraculoasă reușind să pareze șutul din 6 metri expediat de Mihail Dogaru. Până la pauză gazdele au intrat în avantaj, pentru ca apoi în startul reprizei secunde să stabilească scorul final 2-0.

Per ansamblu a fost un meci bun, prestat de ambele echipe, cu ritm și cu multe ocazii de gol. Pe lângă cele două goluri arbitrul a acordat și două cartonașe roșii, unul în tabara câmpinenilor (Cătălin Stanciu, pentru cumul de cartonașe) și unul încasat de Bogdan Negotei de la Voința Adunați.

 

Progresul Provița de Jos - FC Muscelul Câmpina

Ajunși la a doua deplasare consecutivă în primele 3 meciuri ale acestui sezon, FC Muscelul Câmpina s-a duelat cu o echipă pe care o cunoștea destul de bine din sezonul trecut, când a întâlnit-o în Liga B Prahova.

Progresul Provița de Jos s-a impus clar cu 4-0. Câmpinenii au început bine, ratând mai multe ocazii, însă în minutul 39' Bogdan Valentin a deschis scorul pentru gazde.

Repriza secundă a fost controlată în totalitate de jucătorii din Provița de Jos, care au mai marcat de 3 ori, în minutul 59' prin Cosmin Bucur, apoi Valentin Bărbulescu a înscris dubla în minutul 86' pentru ca scorul final (4-0) să fie stabilit de Florin Dobre în minutul 89'.

 

Felix Precup