Record la HM - CSC! Tribunele terenului "Petrol" neîncăpătoare pentru sutele de fani veniți la cel mai "fierbinte" derby al orașului.

Sport (Categoria articolului)

Cea mai importantă rivalitate din prezentul fotbalului câmpinean este fără doar și poate cea dintre HM Junior și CS Câmpina. Partidele dintre cele două echipe reprezintă o adevărată atracție pentru iubitorii sportului rege din orașul nostru.

Atmosfera ultimului meci a fost incredibilă! Cele două micuțe tribune au fost pline de suporteri care s-au ridicat la înălțime, ca la un mare meci. Aceștia s-au echipat cu steaguri, bannere și materiale pirotehnice. La meci au participat aproximativ 750 de persoane, un număr de aproape 4 ori mai mare decât capacitatea maximă a tribunelor. Pe lângă tribunele pline, lumea a fost peste tot, pe spațiul verde de lângă teren, la porțile terenului, în zona vestiarelor și chiar pe scările de acces de la lojă.

Pe teren jucătorii s-au ridicat la înălțimea atmosferei create de suporteri. A fost un joc echilibrat cu puține ocazii de poartă, cele două echipe luptându-se mai mult pentru posesia balonului. Antrenorul celor de la HM a surprins abordând o tactică defensivă, lucru puțin obișnuit pentru echipele antrenate de Daniel Hagianu. Cei de la CS Câmpina au controlat în mare parte posesia balonului însă nu au reușit să își creeze ocazii importante de gol. Partida părea să se îndrepte către o remiză albă însă cu 5 minute înainte de final, Darius Aldea profită de o pasă foarte bună, reușind să înscrie golul victoriei.

HM Junior s-a impus cu 1-0, însă putem spune că adevăratul câștigător după acest meci este fotbalul câmpinean.

 

Felix Precup