Cupa României faza județeană - rezultatele complete și rezumatul celor mai tari meciuri.

Sport (Categoria articolului)

După cum v-am obișnuit, câmpineanul.ro urmărește cu atenție și Cupa României, competiție care din păcate nu se bucură de la fel de multă atenție precum celelalte competiții din Județul Prahova. Iată cum s-a desfășurat Turul IV, din competiția "surprizelor"

 

Viitorul Povița de Sus - AS Olimpia Comarnic

În peisajul pitoresc în care este amplasat stadionul din Provița de Sus, echipa locală a primit vizita formației din Comarnic, una dintre echipele în mare formă din acest sezon.

Cu diferența de valoare evidentă, oaspeții au trata meciul într-o manieră profesionistă, dorind să încheie rapid socotelile. Nu și-au dorit ca jucătorii să forțeze prea mult, având în vedere meciul crucial de duminică, împotriva celor de la Unirea Cocorastii Colț, echipă cu care se bate la promovare.

Pentru Olimpia Comarnic au marcat Dragoș Jilavu și Laurențiu Filote. Dragoș Jilavu a înscris de două ori cu capul, iar Laurențiu Filote a trimis mingea în poarta adversă cu o execuție în fortă, din apropierea careului.

Olimpia Comarnic s-a impus cu 3-1 și urmează să întâlnească în optimile de finală pe CSO Tricolorul Breaza, liderul din Liga A Prahova.

 

CS Șirna Vranița - Unirea Cocorăștii Colț

Două echipe care au o rivalitate de foarte mulți ani s-au întâlnit în Cupă și după cum era de așteptat a ieșit un meci spectaculos cu multe ocazii și multe goluri.

După o partidă de mare luptă CS Șirna Vranița a realizat surpriza și a eliminat din competiție liderul Superligii B. Sebastian Radu, George Taban și Adrian Buzatu, fiecare cu câte o reușită, au adus victoria pentru CS Șirna Vranița. Cei de la Unirea Cocorăștii Colț au marcat de asemenea de două ori, dar în final un plus de dăruire arătat de echipa gazdă a adus calificarea în optimile competiției, unde CS Șirna Vranița va primi vizita unei echipe din Liga A Prahova, CS Mănești 2013.

 

CS Brazi Popești - CS Valea Călugărească

Turul IV al Cupei ne-a prezentat o altă partidă echilibrată în care am avut parte de multe ocazii și multe răsturnări de situație.

CS Valea Călugărească a deschis scorul în minutul 4' prin Solomon, însă după doar 10 minute scorul devenise 2-1 pentru echipa gazdă. În minutul 33 același Solomon trimite mingea în poarta echipei din Comuna Brazi și restabilește egalitatea. Mai trec două minute, iar CS Valea Calugarească trece din nou în avantaj grație reușitei lui Ruptureanu.

Nebunia a continuat și în repriza secundă, CS Brazi Popești a forțat căutând egalarea însă, tot oaspeții au marcat în minutul 77' prin Avram, stabilind scorul final, 4-3 pentru CS Valea Călugărească.

 

Rezultatele Complete ale Turului IV:

 

Speranța Chiojdeanca - AS Starchiojd 0-3*

 

Progresul Coșlegi - AS Gherghița 0-3*

 

CS Brazi Popești - CS Valea Călugărească 3-4

 

Viitorul Provița de Sus - AS Olimpia Comarnic 1-3

 

AS Târgșorul Vechi Stăncești - CS Beljoi 2 2-1

 

CS Șirna Vranița - Unirea Cocorăștii Colț 3-2

 

Viitorul 2018 Ceptura - Olimpia Cireșanu 6-1

 

Progresul Aluniș - Brădetul Ștefești 0-5

 

*Echipa gazdă nu s-a prezenta la meci

 

Felix Precup