Începutul noului sezon din Liga Muscel la minifotbal a adus momente inedite și două derby-uri de mare interes.

Sport (Categoria articolului)

Sezonul a început cu un moment special, în care emblematicul antrenor câmpinean Mircea Hagianu a dat lovitura de start a partidei din deschiderea sezonului. Înaintea începutului partidei, fondatorul Ligii Muscel, Claudiu Mutu i-a oferit domnului Hagianu în semn de respect, un tricou simbolic cu numărul 10 și cu inscripțiile Ligii Muscel, dar și sigla echipei FC Muscelul Câmpina.

 

Black Vipers - Confind

Această partidă a dat startul noului sezon. În ciuda temperaturilor scăzute, lumea nu s-a sfiit să vină la meci, unde am avut parte de o tribună plină. Spectatorii au putut urmări o partidă ofertantă, cu multe faze de poartă și cu un ritm foarte bun. Black Vipers a condus la pauză cu 3-1, dar repriza a doua a aparținut celor de la Confind, care au fost mult mai periculoși în atac însă au ratat foarte mult din situațiile clare de gol pe care le-au avut. Black Vipers s-au impus în final cu 4-3, însă cu mai multă atenție cei de la Confind puteau scoate cel puțin un egal din această partidă.

 

Real - Team Green

O partidă de mare interes, mai ales în urma transferurilor atât de jucători cât și de antrenori care s-au efectuat în pauza dintre sezoane. A fost o dispută deosebită, atipică unui meci de minifotbal. Au lipsit însă fazele de poartă, echipele duelându-se mai mult pentru posesia balonului. La puținele ocazii de poartă, s-au remarcat portarii ambelor echipe, care au avut intervenții foarte bune. Unicul gol al partidei a fost marcat de Dinu Cătălin cu o execuție de la distanță, cu exteriorul, care s-a oprit direct în vinclul porții celor de la Real. Team Green s-a impus cu 1-0, un scor mai rar pentru minifotbal.

 

Portocala Mecanică - Energia Breaza

Mai mult spectacol decât la Real - Team Green a fost pe terenul alăturat, două dintre rivalele tradiționale ale campionatului, oferind un meci cu 11 goluri. Chiar dacă portocalii au deschis scorul, brezenii au revenit rapid și au trecut la conducere. Prima repriză s-a terminat la egalitate, iar în partea secundă, campionii ediției trecute au rezolvat partida marcând încă de 4 ori. Astfel Energia Breaza s-a impus cu scorul de 7-4.

 

Foresta Brebu - Winchester

Cea mai dezechilibrată partidă a săptămânii a concluzionat prima etapă și a oferit primul lider al acestui sezon. Câștigători ai Cupei în luna Decembrie, jucătorii din Brebu au câștigat fără probleme, confirmând astfel forma bună în care se află. Foresta Brebu a câștigat cu 6-1 iar remarcații partidei sunt: portarul brebenilor care a apărat două lovituri de pedeapsă, dar și jucătorul Mihai Sima, care a marcat un hattrick.

 

Clasamentul Ligii Muscel după prima etapă:

1.    Foresta Brebu - 3 pct; GA: 6-1

2.    Energia Breaza - 3 pct; GA: 7-4

3.    Black Vipers - 3 pct; GA: 4-3

4.    Team Green - 3 pct; GA: 1-0

5.    Confind - 0 pct; GA: 3-4

6.    Real - 0 pct; GA: 0-1

7.    Portocala Mecanică - 0 pct; GA: 4-7

8.    Winchester - 0 pct; GA: 1-6

 

Felix Precup