3 puncte pentru CS Câmpina într-o etapa în care toate echipele municipiului au jucat în deplasare.

Sport (Categoria articolului)

CSC Avântul Măneciu - CS Câmpina

Formația de seniori a Clubului Sportiv Câmpina, a avut de efectuat o deplasare grea, până la Măneciu. O echipă aflată în formă bună clasată între fruntașele clasamentului din Liga A, CSC Avântul Măneciu s-a dovedit a fi un adversar redutabil pentru formația antrenată de Claudiu Dumitrescu. Meciul s-a tranșat în prima repriză. Câmpinenii au deschis scorul rapid în minutul 6' prin Mugurel Dedu. Gazdele au egalat câteva minute mai târziu, însă căpitanul și antrenorul secund al câmpinenilor a reușit dubla, aducând echipa oaspete din nou în avantaj. De altfel scorul stabilit în primele 23' de minute a reprezentat și rezultatul final al partidei. CSC a practicat un joc solid dominând adversarul pe parcursul partidei și s-a impus cu 2-1.

 

AFC Brebu - ACS Triumf Poiana Câmpina

Rivalitatea dintre Brebu și echipele din Câmpina este bine cunoscută. Pe terenul AFC din Brebu două dintre cele mai vechi echipe încă aflate în activitate din Prahova au disputat un meci echilibrat. La finalul celor 90 de minute poienarii au trebuit să se recunoască învinși cu 0-1. Deși este un scor care reflectă echilibrul partidei, totuși oaspeții au lăsat impresia prin jocul prestat că un egal ar fi fost un rezultat mai corect. Ambele echipe au avut momente bune de joc și au ratat ocazii importante. Poiana Câmpina a trecut de mai multe ori pe lângă egalare.

 

AS Starchiojd - Sportul Câmpina

Fanii echipei din comuna aflată la limita dintre Prahova și Buzău au făcut spectacol în tribune! Cele două echipe au fost primite în teren de către fani cu spectacol pirotehnic realizat cu fumigene în cele trei culori ale steagului României. Dacă fanii din Starchiojd au fost la înălțime, pe teren tot gazdele s-au ocupat de spectacol. Sportul Câmpina aproape că s-a făcut de râs în această deplasare. Un meci al câmpinenilor la fel de slab ca cel de la Comarnic din acest sezon. De această dată au primit „doar“ 5 goluri și, spre deosebire de tristul meci de la Comarnic amintit mai sus, nu au reușit nici să marcheze. Starchiojd a dominat complet, câmpinenii reușind rare ori să se apropie de poarta adversă. Sportul Câmpina rămâne astfel pe penultimul loc în Superliga B, unde a acumulat doar 13 puncte. Singura echipă mai slabă decât câmpinenii este Știința Albești, formație care în această etapă a decis să abandoneze meciul pe care îl jucau la Blejoi, după ce în minutul 17 scorul era deja 7-0 pentru gazde.

 

Unirea Lacul Turcului - FC Muscelul Câmpina

Echipa seniorilor din Liga Muscel rămâne cu un gust amar după această deplasare efectuată până la Balta Doamnei. Au obținut dramatic un punct, dar la fel ca în etapa trecută au ratat câteva ocazii mari care le puteau aduce chiar victoria. La 0-0 FC Muscelul a ratat două ocazii mari din poziția atacantului singur cu portarul. Unirea Lacul Turcului a deschis scorul în minutul 42' prin Stanciu care a expediat un șut de la peste 25 de metri la care portarul Diaconu nu a putut intereveni. În repriza secundă tot câmpinenii au ratat o ocazie uriașă cu poarta liberă din 6 metri. Până la urmă eforturile ofensive ale oaspeților au fost răsplătite în minutul 93' prin Bogățoiu, care a expediat cu capul balonul direct în poartă.

 

Weekendul viitor reprezintă finalul perfect de săptămână pentru iubitorii de fotbal din Câmpina. Toate cele 4 echipe ale orașului vor juca pe teren propriu. CS Câmpina, ACS Triumf Poiana Câmpina, Sportul Câmpina și FC Muscelul Câmpina își iau rămas bun de la proprii fani cu ultimul meci al acestui an pe teren propriu. Pentru primele 3 echipe menționate mai sus este de asememea ultimul meci din acest tur de campionat, în timp ce FC Muscelul Câmpina mai are de disputat un meci în luna Decembrie.

 

Sâmbătă 26.10.2022 Liga A Prahova etapa 17:

CS Câmpina - AFC Bănești-Urleta (Teren Sintetic „Petrol“ Câmpina)

 

Sâmbătă 26.10.2022 Liga A Prahova etapa 17:

ACS Triumf Poiana Câmpina - CSO Boldești-Scăeni (Stadionul Poiana Câmpina)

 

Duminică 27.10.2022 Superliga B Prahova etapa 17:

Sportul Câmpina - Unirea Cocorăștii Colț (Stadionul „Rafinăria Steaua Română“; Câmpina)

 

Duminică 27.10.2022 Liga B Prahova seria Vest etapa 14:

FC Muscelul Câmpina - CS Mănești 2013 Băltița