Locul 13 în Campionatul Național pentru echipa de baschet feminin CS Câmpina

Sport (Categoria articolului)

 

Chiar dacă este vorba de locul 13, rezultatul este unul remarcabil având în vedere condițiile de antrenament și infrastructura sportivă care nici nu se poate compara cu alte orașe din România. Acest rezultat vine din iubirea pentru baschet a tinerelor sportive de la club și din implicarea antrenorului Liviu Dochia.

După cum ne-a spus chiar acesta, echipa culege roadele unui an greu, obositor, cu multe deplasări lungi și din păcate, la fel ca în toate sporturile, accidentări ale jucătoarelor. Cu toate acestea CS Câmpina a reușit să se bată de la egal la egal cu echipe din orașe precum București, Oradea, Târgu Mureș sau Cluj.

La turneul final disputat în weekend la Târgu Mureș, câmpinencele au reușit să obțină 3 victorii și 2 înfrângeri terminând astfel pe locul al treilea în Grupa 2B. CS Câmpina a disputat două partide în Play Off-ul pentru locurile 13-16.

Antrenor Liviu Dochia ne-a declarat cä este mulțumit de acest rezultat și așteaptă cu încredere sezonul viitor când echipa va juca în Campionatul Național U16.

"Echipa de fete U14 se întoarce de la turneul final avansând cu un loc față de anul trecut. Deja campioană județeană la 14-15-16 ani, am reușit un onorabil loc 13 în Campionatul Național. Avem deja certitudinea că suntem lotul cel mai înalt din țară, ceea ce ne dă speranțe pentru performanțe din ce în ce mai bune în sezoanele care vin." – Liviu Dochia

 

Rezultatele obținute de CS Câmpina la Turneul Final al Campionatului Național:

 

Grupa 2B

C.N. "Mihai Eminescu" Oradea - CS Câmpina 77-49

 

ACS Gladius Târgu Mureș - CS Câmpina 67-37

 

CS Câmpina - CSM București 65-61

 

Play Off Locurile 13-16

CS Câmpina - CSO Voluntari 71-46 

CSM București - CS Câmpina 49-62

 

Felix Precup