Goluri multe și victorii pentru ACS Triumf Poiana Câmpina și CS Câmpina în etapa intermediară din Liga A Prahova.

Sport (Categoria articolului)

ACS Triumf Poiana Câmpina - CSC Berceni

După două etape de pauză, formația din Poiana Câmpina a revenit pe terenul de fotbal pentru duelul cu CSC Berceni. Reușind să acumuleze doar 8 puncte în acest sezon și fără șanse prea mari de a se salva de la retrogradare, formația din Berceni a venit cu o echipă foarte tânără. Astfel a ieșit un joc plăcut cu multe goluri și faze de poartă.

Stan a deschis scorul pentru gazde în minutul 18' transformând o lovitură de la 11 metri. CSC Berceni a izbutit egalarea în minutul 22'. Poienarii, văzându-se egalați au apăsat puțin pedala de accelerație și au preluat conducerea în minutul 44' prin golul marcat de Țol. La doar câteva secunde, Scumpu valorifică o pasă superbă expediată de Stancu majorând avantajul gazdelor.

În repriza secundă golurile au continuat să curgă în poarta oaspeților. Poiana Câmpina a mai marcat încă 3 goluri până la finalul partidei, consemnând o victorie confortabilă cu 6-1.

 

CS Brazi - CS Câmpina

CS Brazi ajunge la 14 goluri încasate de la CS Câmpina în acest sezon, după ce în tur câmpinenii i-au învins cu 10-0 pe sinteticul de la Petrol. De această dată CS Câmpina a marcat de 4 ori.

Elevii lui Claudiu Dumitrescu și-au făcut meciul simplu marcând rapid, în minutul 8' prin Năstase. 10 minute mai târziu Petrescu a marcat golul 2. Reușitele care au stabilit scorul final s-au lăsat așteptate până în ultimele minute. Bej și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor în minutul 83', iar Amar în minutul 90' a marcat pentru 4-1, scor înregistrat la finalul celor 90 de minute de joc.

 

Programul echipelor câmpinene în Liga A Prahova:

 

Sâmbătă 13.05.2023, ora 16:00 Liga A Prahova etapa 29:

CSO Tricolorul Breaza - ACS Triumf Poiana Câmpina (Stadion "Eugen Șoriceanu"; Breaza)

 

Sâmbătă 13.05.2023, ora 11:00, Liga A Prahova etapa 29:

CS Câmpina - CSO Teleajenul Vălenii de Munte (Teren Sintetic "Petrol"; Câmpina)

 

Felix Precup