Doar 1 punct între primele echipe din clasament, înainte de ultimele 3 etape din Liga Muscel la Minifotbal.

Sport (Categoria articolului)

Black Vipers - Portocala Mecanică

Cu gândul la meciul cu marea rivală din etapa viitoare, portocaliii au jucat la turație maximă ca să transmită un mesaj celor de Real: vor să-și ia revanșa pentru înfrângerea din tur și să treacă pe primul loc. De altfel Black Vipers nici nu le-au pus mari probleme în meciul din etapa a 11-a. La pauză a fost 2-0 pentru Portocala Mecanică, aceștia păstrând golurile pentru repriza secundă, când au marcat încă 8. Adversarii au înscris și ei golul de onoare, tot în partea a doua a meciului. Astfel Black Vipers - Portocala s-a terminat cu scorul de 1-10.

 

Real - Winchester

Spre deosebire de rivalii de la Portocala Mecanică, Real a avut o misiune mult mai dificilă, chiar dacă au dat de echipa de pe penultimul loc. Winchester pare să fi intrat într-un ritm bun pe final de sezon. După două victorii la rând acum au dat bătăi de cap campionilor în exercițiu. După o primă repriză foarte echilibrată care s-a terminat la egalitate (2-2), Real a reușit să se desprindă decisiv după pauză, reușind să se impună cu scorul de 5-3.

 

Team Green - Energia Breaza

Brezenii s-au revanșat pentru înfrângerea din tur suferită cu verzii, într-un meci în care nu au avut nici o emoție. Prestația excelentă din prima repriză le-a adus victoria și le-a permis să joace puțin mai relaxat după pauză. Scorul de 5-0 pentru Energia înregistrat la pauză s-a dovedit decisiv. Chiar dacă Team Green a reușit să reducă din diferență, egalarea a fost o misiune imposibilă pentru verzi. Meciul s-a terminat cu scorul de 5-2 pentru brezeni.

 

Confind - Foresta Brebu

La fel ca în partida din Cupă din urmă cu câteva săptămâni, Confind și Foresta Brebu au terminat la egalitate. A fost un meci de luptă cu puține goluri, în care echilibrul a fost caracteristica principală a partidei. Deși conduși la pauză cu 1-0, brebenii au reușit să egaleze. S-a mai marcat de două ori la scorul de 1-1, însă niciuna dintre echipe nu s-a putut desprinde decisiv pe tabela. Astfel partida a fost concluzionată cu un egal echitabil (2-2).

 

Clasamentul după Etapa XI:

 

1.    Real - 26 puncte; GA: 56-23

2.    Energia Breaza - 25 puncte; GA: 70-37

3.    Portocala Mecanică - 25 puncte; GA: 65-35

4.    Foresta Brebu - 15 puncte; GA: 40-33

5.    Team Green - 12 puncte; GA: 30-38

6.    Confind - 10 puncte; GA: 38-53

7.    Winchester - 7 puncte; GA: 39-70

8.    Black Vipers - 4 puncte; GA: 23-69