Victorie pentru echipa de baschet masculin a Clubului Sportiv Câmpina

Sport (Categoria articolului)

Echipa de baschet masculin a Clubului Sportiv Câmpina a reușit o victorie convingătoare în Campionatul Județean de Baschet Prahova. Echipa de baschet masculin U16 a participat weekendul trecut la Turneul 7 din cadrul Campionatului Județean de Baschet, disputat la Pucioasa, în județul Dâmbovița. Elevii pregătiți de Cristina Potgieter au întâlnit formația MagicWay, o echipă din Ploiești pe care CS Câmpina o mai învinsese și în luna Noiembrie a anului trecut.

Față de meciul din Noiembrie 2022, când sportivii din municipiul nostru au învins pe cei de la MagicWay cu scorul de 74-20, de această dată baschetbaliștii câmpineni au avut o evoluție și mai bună reușind să se impună la o diferență de 75 de puncte. Scorul drastic înregistrat la Pucioasa a fost 106-31, în favoarea echipei Clubului Sportiv.

În urma înfrângerii, ploieștenii nu au avut motive de supărare, cunoscând diferența de valoare între echipe, în schimb au putut pleca bucuroși că au participat la un nou turneu, unde au putut practica sportul lor favorit, baschetul.

 

Felix Precup