Cum s-au descurcat echipele câmpinene într-o etapă în care fotbalul și rezultatele au dezamăgit

Sport (Categoria articolului)

 

AFC Brebu - CS Câmpina

Cu stadionul plin de oameni dornici de fotbal, brebenii au încercat să le ofere fanilor veniți în număr mare să își susțină favoriții, o evoluție cât mai onorabilă în fața uneia dintre rivalele locale. Din păcate calitatea jocului a lăsat de dorit, acest derby prezentând un fotbal de slabă calitate.

Ca și în meciul tur, CS Câmpina a avut probleme în a amenința poarta brebenilor, însă de această dată au fost mai atenți. Probabil ne aducem aminte cu toții modul în care câmpinenii au fost egalați în tur pentru că erau ocupați să se certe cu arbitrii. De această dată golul marcat de Bej în minutul 58 a fost suficient pentru CS Câmpina, care a plecat de la Brebu cu cele 3 puncte. Putem spune însă că acesta a fost un rezultat "nedrept", având în vedere jocul, iar probabil un egal fiind mai echitabil.

CS Câmpina întâlnește în weekend pe CSO Boldești-Scăeni, echipă în fața căreia elevii lui Claudiu Dumitrescu urmăresc să își ia revanșa după ce în tur au pierdut cu scorul de 2-5.

 

CS Mănești 2013 Băltița - FC Muscelul Câmpina

Meciurile dintre FC Muscelul Câmpina și Tricolorul Băltița, așa cum este "poreclită" echipa printre fani, au mereu o poveste specială. În meciul precedent, jucat la Câmpina, FC Muscelul a reușit să revină de la 2-0 marcând în minutele 83' și 88'. De această dată a fost rândul celor din Băltița să revină spectaculos în meci.

Câmpinenii au început cum nu se putea mai bine, marcând prin Cadafaru, apoi Bucur mărind avantajul la 2-0 pentru câmpineni. Gazdele au redus din diferență la unicul șut spre poartă, care a venit în urma unui penalty. Dacă prima repriză a aparținut câmpinenilor, actul secund a fost complet diferit, cu Tricolorul Băltița evoluând mult mai bine. Gazdele au egalat printr-o execuție frumoasă din lovitură liberă expediată de la 25 metri în bară apoi în plasa porții. Pe final de meci, repriza nereușită a câmpinenilor a consemnat și un autogol, care a stabilit scorul final, 3-2 în favoarea echipei din satul Băltița.

 

Sportul Câmpina - Progresul Bucov

Parcursul dezamăgitor al celor de la Sportul Câmpina continuă, iar de această dată au avut mari probleme cu o echipă clasată la jumătatea clasamentului.

Oaspeții au venit la Câmpina motivați să joace cât mai bine, lucru pe care l-au și reușit, dominând partida încă din primele minute ale jocului. Progresul Bucov s-a impus cu 3-1, într-un meci fără istoric, despre care nu se pot spune prea multe, echipa de pe locul 9 demonstrându-se un adversar mult prea puternic pentru câmpineni.

Situația în clasament dă din ce în ce mai puține speranțe pentru Sportul Câmpina. Cu 8 etape înainte de final echipa ocupă ultimul loc în clasament cu doar 22 de puncte. Nici programul nu arată promițător, Sportul Câmpina va întâlni CSO Mizil, ocupanta locului 5, în timp ce Carpați MEFIN Sinaia, echipă aflată deasupra liniei de retrogradare va primi 3 puncte la "masa verde", deoarece AS Prahova Târgșorul Vechi a fost primită în Liga A Prahova și astfel toate adversarele acesteia din sezonul actual vor primi automat o victorie cu 3-0.

 

Programul etapei următoare:

 

Sâmbătă 06.05.2023, ora 11:00 Liga A Prahova etapa 26:

CS Câmpina - CSO Boldești-Scăeni (Teren Sintetic "Petrol"; Câmpina)

 

Duminicā 7 Mai 2023, Superliga B Prahova etapa 26:

CSO Mizil - Sportul Câmpina (Stadion "Podgoria"; Vadu Săpat)

 

Duminică 7 Mai 2023, Liga B Prahova seria Vest etapa 22:

FC Muscelul Câmpina - AS Genesis Filipești de Pădure (Teren Sintetic "Petrol"; Câmpina)

 

Duminică 7 Mai 2023, ora 11:00 Liga A Prahova etapa 27:

CS Strejnicu 2021 - ACS Triumf Poiana Câmpina (Stadion "Conpet"; Strejnic)

 

Felix Precup