Liga A Prahova: CSO Boldești-Scăeni - CS Câmpina

Sport (Categoria articolului)

 

 

Etapa 22 din acest sezon a Ligii A Prahova a pus în față două dintre cele mai puternice echipe din campionat. Spre deosebire de meciul tur, CS Câmpina a avut o evoluție mult mai bună, însă ghinionul a făcut ca echipa antrenată de Claudiu Dumitrescu să se întoarcă de la Boldești fără puncte.

Prima ocazie importantă au avut-o oaspeții, prin Bej care a trimis mingea puțin pe lângă bară, dintr-o poziție dificilă. CSO Boldești-Scăeni a deschis scorul în minutul 31’ după ce Daniel Tingirică a profitat de o neatenție a defensivei câmpinene. 

CS Câmpina a evoluat mult mai bine în repriza a doua, reușind să domine jocul în mare parte, jucătorii câmpineni trecând de mai multe ori pe lângă un gol egalizator. În minutul 80’ Carlo Fieraru a fost trimis mai devreme la cabine de arbitrul Eduard Neagu, care i-a acordat și al doilea cartonaș galben, după ce într-o faza anterioară i-a arătat mult prea ușor aceluiași jucător primul galben. Rămași cu un om în minus, câmpinenii și-au pierdut concentrarea și nu au mai reușit să revină în joc. În minutul 87’ Andrei Paraschivoiu a transformat o lovitură de pedeapsă și a stabilit scorul final, 2-0 pentru CSO Boldești-Scăeni.

Pentru CS Câmpina, urmează un meci pe teren propriu cu CS Unirea Cocorăștii Colț, iar CSO Boldești-Scăeni va efectua o deplasare până la Ceptura pentru o partidă din optimile Cupei României, împotriva celor de la Viitorul 2018 Ceptura.

 

Felix Precup