Weekend plin pentru echipele de baschet din cadrul Clubului Sportiv Câmpina.

Sport (Categoria articolului)

 

În primul weekend din luna Martie, atât echipa de baschet feminin cât și cea de baschet masculin, vor disputa mai multe meciuri în competițiile în care sunt angrenate. Din păcate niciuna dintre echipe nu va juca pe teren propriu. Cu toate acestea, iubitorii de baschet din Câmpina vor putea urmări unele dintre aceste meciuri online.

 

Echipa de baschet feminin,U14 joacă la Târgu Mureș, în faza finală a Campionatului Național

După calificarea obținută de câmpinence la Cluj, în luna Februarie, acestea se întorc în Ardeal pentru ultima fază a Campionatului Național. Aflate în Grupa 2B, tinerele baschetbaliste din Câmpina vor da piept cu: ACS Gladius Târgu Mureș, C.N. "Mihai Eminescu" Oradea și CSM București.

Există însă și vesti bune, toate meciurile disputate de CS Câmpina vor fi transmise live pe Canalul de Youtube al Federației Române de Baschet, FRB TV.

 

Programul Meciurilor disputate de CS Câmpina:

 

03.03.2023; ora 09:00

ACS Gladius Târgu Mureș - CS Câmpina

 

03.03.2023; ora 18:00

CS Câmpina - CSM București

 

04.03.2023; ora 11:00

CN "Mihai Eminescu" Oradea - CS Câmpina

 

Echipa de baschet masculin se va deplasa până la Pucioasa, pentru Turneul 7 din Cadrul Campionatului Județean de Baschet Prahova

 

Băieții de la U16 vor întâlni duminică, 5 Martie, în cadrul Turneului 7 al Campionatului Județean de Baschet Prahova, pe MagicWay Ploiești. Este o echipă cunoscută bine de către elevi antrenoarei Cristina Potgieter, deoarece aceștia i-au mai învins pe ploieșteni în luna Decembrie, în Sala Colegiului Național "Nicolae Grigorescu". Meciul dintre CS Câmpina și Magicway Ploiești se va disputa începând cu ora 12:00 în Sala de Sport Pucioasa.