Amical spectaculos pe Terenul Sintetic "Petrol". FC Muscelul și HM Junior s-au duelat într-o partidă cu 9 goluri.

Sport (Categoria articolului)

 

Pe o vreme sufocantă cu temperaturi peste medie, cele două formații câmpinene au oferit un meci spectaculos, în care golurile și ocaziile de poartă nu au lipsit.

Chiar dacă aproximativ 30 de minute nu s-a marcat, ultimul sfert de oră al primei reprize a fost nebunesc. FC Muscelul a deschis scorul după ce portarul advers a greșit o minge relativ simplă pe care a scăpat-o în poartă. HM a egalat rapid, dar la fel de rapid FC Muscelul a trecut din nou în avantaj. A urmat un penalty transformat cu succes, pentru ca pe finalul reprizei o execuție de finețe, din 30 de metri să stabilească scorul pauzei:  4-1 pentru Muscelul Câmpina.

În repriza a doua, HM Junior, una dintre cele mai bine pregătite fizic echipe, s-au folosit de acest avantaj pentru a domina jocul. La fel ca în prima repriză, golurile au fost păstrate pentru final. HM Junior a marcat de 3 ori, revenind spectaculos de la 1-4. Pentru ca spectacolul să fie complet, FC Muscelul Câmpina a câștigat meciul la ultima fază, când la un corner, defensiva celor de la HM a scăpat un jucător din marcaj, acesta reușind să trimită mingea cu capul direct în plasa porții.

Pentru FC Muscelul Câmpina a fost ultimul meci de pregătire înainte de începerea noului sezon.

 

Felix Precup